Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt METEO pentru urmatoarele trei luni: in ce perioada trebuie sa iti programezi CONCEDIUL

B1 B1,
Anunt METEO pentru urmatoarele trei luni: in ce perioada trebuie sa iti programezi CONCEDIUL

In luna mai 2018, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologica in sud, sud-est si vest. Daca media lunara multianuala este de 14,9 grade Celsius in luna mai, in zonele mentionate vom ave. continuă pe B1

PROGNOZA METEO Vremea in urmatoarele trei luni: ploi si temperaturi normale in mai si iunie, seceta in iulie

Vremea in urmatoarele trei luni va fi cu temperaturi variate: apropiate de normele climatologice, dar si peste medii. Probabilitatea mai mare de precipitatii se anunta pentru lunile mai si iunie, iar in iulie vor fi deficitare, arata prognoza publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Temperaturi oscilante si precipitatii apropiate de norme, n urmatoarele trei luni. Luna iulie se anunta secetoasa

Regimul termic estimat de catre specialisti, pentru urmatoarele trei luni, va fi oscilant, cu valori termice apropiate de normele climatologice, dar si cu temperaturi peste medii, in timp ce precipitatiile se anunta excedentare pe parcursul lunilor mai si iunie, iar in iulie vor fi deficitare, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul mai - iulie, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), relateaza Agerpres.

Vin noi scumpiri: managerii romani se asteapta la o crestere a preturilor in urmatoarele trei luni

Managerii din industria prelucratoare, constructii, comert cu amanuntul si servicii se asteapta la o crestere a preturilor in urmatoarele 3 luni, arata INS in raportul sau Tendinte in evolutia activitatii economice in perioada aprilie iunie 2018.

Dancila: Nu am motive sa demisionez. Am avut rezultate bune in aceste trei luni de guvernare

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are motive sa demisioneze pentru ca a avut rezultate bune in aceste ultimele trei luni, de cand conduce Guvernul. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca.

E oficial! GAURA de 4,46 miliarde lei in primele trei luni ale anului. Ce a facut Guvernul cu banii

Romania a incheiat cu un deficit de 4,46 miliarde de lei primele trei luni, fata de un excedent de 1,5 miliarde de lei in primul trimestru al anului trecut, potrivit exceutiei bugetare publicate de catre.

Pompierii satmareni, mai rapizi si mai eficienti in primele trei luni ale acestui an decat anul trecut

Atat timpii de raspuns cat si timpii de interventie au scazut, pe fondul scaderii numarului de interventii din primele trei luni ale acestui an.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )