Libnet.ro
UNICEF

07:30

Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Playtech Playtech,
Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Cea mai mare banca din Romania vine cu o propunere incredibila pentru clienti: cum ar fi sa renunte la card? Pare dificil, dar nu e chiar asa. Banca Transilvania a venit inca din aprilie cu. continuă pe Playtech

Anunt pentru toti soferii din Romania: se poate face asta doar 3 zile pe saptamana. Politia explica situatia

Din 18 mai, in Romania avem stare de alerta. E o perioada cu mai putine restrictii. Si, totodata, o perioada in care poti rezolva chestiuni pe care le-ai amanat in perioada starii de.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie: se aplica de acum si vizeaza direct creditele

Criza generata de pandemie incepe sa-si spuna cuvantul si ii obliga pe bancheri sa schimbe strategia. ING a facut un anunt referitor la creditele ipotecare care vizeaza zeci de mii de.

Decizia pentru toti care au cont si card bancar: peste 300.000 de romani, vizati. S-a aflat in prima zi a starii de alerta

In prima zi a starii de alerta a fost prezentat un bilant partial pe cel mai sensibil subiect din ultimele doua luni. Din fericire, pentru sute de mii de romani, vestea e buna. in timpul.

Anunt deosebit de la Vodafone pentru toti clientii: verifica daca poti face asta pe telefon

Vodafone a transmis o informare oficiala catre clienti cu privire la un serviciu pe care ar trebui sa-l activezi deja. Vei avea apeluri vocale mai bune. Dupa lungi asteptari, din octombrie.

Atentie: toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Cand poate face asociatia de prorietari acest demers

Sunt numeroase probleme cand locuiesti la bloc. Din fericire, pentru multe dintre ele exista deja un cadru legislativ care poate duce la solutionarea lor. O cauza de care ar trebui sa stii are.

Razvan Pascu, avertisment pentru romanii care vor sa ajunga cu masina in Grecia

Consultantul in turism Razvan Pascu a afirnat, marti, la Sinteza zilei, ca Grecia ar putea impune turistilor sa aleaga avionul pentru a petrece concediile acolo.

Ce stim despre Remdesivir si ce eficacitate are tratamentul pentru Covid-19 care ar putea primi autorizatie de punere pe piata in UE

Antiviralul Remdesivir, produs de compania americana Gilead, si care a inceput sa fie administrat si in Romania pentru tratarea Covid-19, ar putea primi in urmatoarele zile o autorizatie initiala de punere pe piata, inainte sa fie disponibile toate datele necesare cu privire la eficacitatea si efectele sale secundare. Desi cu rezultate modeste, Remdesivir este primul tratament care a demonstrat o oarecare eficacitate intr-un test clinic cu peste 1. 000 de pacienti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )