Libnet.ro
UNICEF

14:45

Anunt SOC al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

B1 B1,
Anunt SOC al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

Guvernul Romaniei vrea sa mearga mai departe cu legea pensiilor, o lege foarte importanta desi cuprinde multe aspecte care nu sunt in favoarea cetatenilor si desi nu mai sunt bani de pensii, a declarat,. continuă pe B1

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Finantele aloca fonduri pentru restituirea taxei auto si da asigurari ca sunt bani pentru pensii si salarii

Ministerul Finantelor Publice a elaborat proiectul rectificarii bugetare si asigura respectarea limitei de 2,76% a deficitului bugetar.

Mai multi bani pentru mancarea detinutilor. Impact financiar bugetar de 2,19 milioane de lei pe an Cum motiveaza Ministerul Justitiei majorarea normei de hrana in penitenciare

Ministerul Justitiei vrea sa majoreze norma de hrana pentru detinuti, argumentand ca potrivit legii sumele de bani alocate pentru hrana detinutilor se modifica daca, prin inflatie, pretul alimentelor depaseste 5% de la ultima actualizare. Ultima data, au fost majorate in septembrie 2018. Pentru acest an, impactul financiar prognozat este de 1,10 milioane de lei, iar pentru urmatorii patru ani va fi de cate 2,19 milioane de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )