Libnet.ro
UNICEF

11:30

Anunt soc al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

B1 B1,
Anunt soc al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

Guvernul Romaniei vrea sa mearga mai departe cu legea pensiilor, o lege foarte importanta desi cuprinde multe aspecte care nu sunt in favoarea cetatenilor si desi nu mai sunt bani de pensii, a declarat,. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale .

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN). CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita.

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au.

FLORIN CITU: Trebuie sa reformam intreg sistemul de pensii, fara o reforma clara nu vor mai fi bani

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca este necesara reformarea rapida a sistemului de pensii, pentru ca, altfel, celor nascuti dupa 1970 nu va mai avea cine sa le plateasca pensiile, intrucat nu vor mai fi bani.

De ce sa avem deontologi, daca se poate si fara? Etica si legislatia comunicarii nu mai sunt standard in facultatile de profil O scrisoare deschisa cere corectarea erorii

Deontologia in domeniul comunicarii, atat de ridiculizata in unele media, de un deceniu incoace, pentru a descrie jurnalisti incomozi, s-a evaporat, alaturi de legislatia comunicarii publice, din randul materiilor considerate esentiale pentru scolile de jurnalism si comunicare. Situatia reiese dintr-o scrisoare deschisa difuzata marti, prin care semnatarii cer agentiei care se ocupa de calitatea invatamantului superior sa reintroduca aceste materii in randul disciplinelor obligatoriirecomandate in facultatile de profil. Ei spun ca altfel sunt amenintate statul de drept, democratia si piata libera din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )