Libnet.ro
UNICEF

07:16

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

B1 B1,
Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent. continuă pe B1

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent. Iata, insa c.

Anunt BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Pavel Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

E ca si MORT... Oana tocmai a facut anuntul TRIST: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lisar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate.

Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos...

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza.

CUTREMUR monden! IULIA VANTUR, in pericol! SALMAN KHAN a facut anuntul in lacrimi! DIN PACATE...

Iulia Vantur si-a vazut moartea cu ochii. Aflata zilele acestea in vacanta in Bali, Iulia Vantur a fost trezita din somn in zorii zilei de un cutremur de 5,7 grade pe Scara Richter. Vedeta a povestit pe.

E OFICIAL: Curtea Suprema autorizeaza EXHUMAREA fostului DICTATOR! Anunt SOC de ultim moment

Instanta suprema din Spania a autorizat, marti, exhumarea ramasitelor fostului dictator Francisco Franco din mausoleumul in care a fost ingropat, odata cu moartea sa din 1975, respingand cererea.

LOTO 649. Numerele extrase joi 26 septembrie 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din 26 septembrie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 26 septembrie 2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 26 septembrie2019.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )