Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Anunt SOC pentru posesorii de Dacia Duster: Ce se intampla cu motorul

B1 B1,
Anunt SOC pentru posesorii de Dacia Duster: Ce se intampla cu motorul

In ceea ce priveste motorizarile de pe SUV-ul Dacia Duster, francezii de la Renault pregatesc modificari, clasicul motor 1. 5 dCi devenind 1. 5 Blue dCi. Acesta a primit imbunatatiri menite sa reduca. continuă pe B1

Anunt soc pentru posesorii de masini Dacia: Ce se intampla pe piata din Romania

Pozitia de lider dominat pe piata auto romaneasca a constructorului Dacia este in pericol! Anul 2018 prezinta cifre tot mai bune pentru Ford care trece printr-o dezvoltare tot mai buna. Constructorul.

Ministerul Muncii, anunt soc pentru toate femeile din Romania care vor sa se pensioneze. Ce se intampla, de fapt, cu varsta de pensionare la termen si anticipat

Ministerul Muncii ia in considerare, ca odata cu reevaluarea legislatiei privind sistemul public de pensii, sa introduca posibilitatea ca femeile care au nascut sau crescut copii sa primeasca pensie pentru.

Dacia Duster primeste un motor nou: cat e de scump si de ce e mai bun

Francezii de la Renault pregatesc modificari in ceea ce priveste motorizarile de pe SUV-ul Dacia Duster. Astfel, clasicul motor 1. 5 dCi va deveni 1. 5 Blue dCi pentru ca a primit imbunatatiri menite sa reduca emisiile de carbon. Pe langa faptul ca noul motor pentru Dacia Duster au rolul de a scadea nivelul de emisii, acestea [].

Soc pentru ! Ce a patit in propria emisiune

A venit azi la platourile de filmare pentru a prezenta emisiunea Te iubesc de nu te vezi, dar frumoasa prezentatoare TV a avut parte de o surpriza neateptata. Citeste continuarea.

Sondaj-soc pentru bucuresteni! Victorie zdrobitoare intr-un duel Gabriela Firea - Vlad Voiculescu pentru Primaria Capitalei

Daca maine ar avea loc alegeri pentru Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea castiga cu cel putin 51%, adica aproape de 3 ori mai mult locul II .

BREXIT: Anunt crucial pentru Romanii care lucreaza in Marea Britanie! DECIZIA care schimba statutul acestora

Romanii care lucreaza in Marea Britanie sunt bineveniti sa ramana, in cazul in care doresc acest lucru si vor putea aplica pentru noul statut de stabilit in Regatul Unit in cel mai scurt timp posibil,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )