Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt SOC pentru toti soferii care urmeaza sa isi faca ITP-ul: Risti sa ramai fara masina de acum inainte!

B1 B1,
Anunt SOC pentru toti soferii care urmeaza sa isi faca ITP-ul: Risti sa ramai fara masina de acum inainte!

Conducatorii auto din Romania care au masini cu ITP-ul expirat sau anulat risca sa li se radieze masina din circulatie si sa ramana astfel fara placutele de inmatriculare si fara talon, aceasta lege. continuă pe B1

Anunt important pentru toti posesorii de Dacia: De acum e oficial...

Camionetele Ford F-Series continua sa domine topul celor mai vandute masini din acest an. in clasament apare si Sandero e cel mai bine vandut model Dacia. Prima pozitie in top este ocupata de Ford F-Series,.

SCHIMBARI CRUCIALE in Codul Rutier: VA FI LIBER LA CALCAT PEDALA! TOTI soferii trebuie sa afle asta

Deputati din toate partidele politice, mai putin USR, din comisia juridica si cea pentru de Transporturi din Camera Deputatilor au votat un proiect de lege care obliga ca politistii rutieri sa foloseasca.

Andreea Esca, anunt soc despre cea mai importanta persoana din viata ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca va pleca in aceasta toamna la studii in Anglia. inainte de asta, Alexia a sustinut examenul de Bacalaureat in legatura cu care mama ei a declarat, intr-o emisiune de televiziune, ca este.

DECIZIE radicala luata de un GIGANT AUTO: Si-a anuntat RETRAGEREA! Toti SOFERII sunt afectati

Compania auto BMW ar putea fi nevoita sa inchida fabricile din Marea Britanie in care sunt produse marcile Mini si Rolls-Royce daca activitatile de aprovizionare cu piese componente vor fi afectate de.

Noul Cod rutier bulverseaza regulile stiute de toti soferii romani: Politistii aflati in civil te vor opri si...

Se pregateste modificarea Codului Rutier. Comisia pentru Transport si Infrastructura din Camera Deputatilor a elaborat o serie de principii in acest sens si a facut si cateva propuneri.

Scaderi pe linie pentru toti indicii

Rulaj de numai 4 milioane de euro Volumul inregistrat in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii a fost de numai 4 milioane de euro, mai putin de jumatate din valoarea medie a acestei luni, de circa 10,2 milioane de euro, in conditiile in care prin piata de deal nu a fost inregistrata nicio tranzactie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )