Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anunt de ULTIM MOMENT despre Serena Williams! Cand se va intoarce in tenisul MONDIAL

B1 B1,
Anunt de ULTIM MOMENT despre Serena Williams! Cand se va intoarce in tenisul MONDIAL

Serenei Williams revine in tenisul mondial in acest an, potrivit programul de competitii anuntat de antrenorul Patrick Mouratoglou. Programul prezentat include evolutii la turneele pe zgura de la Madrid, l. continuă pe B1

Ministerul Apararii, anunt de ultim moment despre achizitia rachetelor HIMARS

Procedura legala de achizitie a primelor trei sisteme de rachete HIMARS a fost finalizata luni prin semnarea scrisorii de oferta si acceptare Letter of Offer and Acceptance - LOA) specifica Programului Foreign.

Serena Williams se intoarce! Antrenorul americancei a anuntat turneele la care va participa fostul lider mondial

Antrenorul Patrick Mouratoglou a anuntat programul de competitii al Serenei Williams in acest an. Serena ar urma sa bifeze toate turneele improtante.

Gabriela Firea, decizie de ULTIM MOMENT in contextul valului de GER care va pune stapanire pe Capitala

Decizie de ultim moment a Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod portocaliu de ger. Edilul a decis convocarea Comandamentului de iarna.

ANUNT de ultim moment al MINISTRULUI MUNCII: ADIO bonusuri dupa transferul contributiilor! Pot sa faca acest lucru pana la 31 martie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, luni, ca angajatorii din mediul privat care nu au schimbat contractele angajatilor dupa transferul contributiilor, preferand un sistem de bonificatii ca sa nu.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

DESCOPERIRE colosala in ROMANIA: Nou zacamant de hidrocarburi! ANUNT DE ULTIM MOMENT

Un nou zacamant onshore de hidrocarburi a fost descoperit de OMV Petrom, in Estul Romaniei, au anuntat zilele trecute reprezentantii companiei. inca nu stim cat este de mare, dar am vazut rezultate.

Gerul napraznic afecteaza examenul de Bacalaureat. Anunt de ultim moment al Ministerului Educatiei

Probele de evaluare a competentelor din cadrul primei sesiuni a Bacalaureatului, care ar fi trebuit sa se desfasoare luni si marti, vor fi reprogramate in alte zile, in functie de evolutia vremii, a declarat pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )