Libnet.ro
UNICEF

20:30

Anunt de ULTIM MOMENT pentru soferi! Se restituie TAXA AUTO. Guvernul aloca inca 650 milioane de lei

B1 B1,
Anunt de ULTIM MOMENT pentru soferi! Se restituie TAXA AUTO. Guvernul aloca inca 650 milioane de lei

Guvernul a suplimentat suma pentru restituirea taxei auto. Executivul a aprobat miercuri alocarea a inca 650 milioane de lei, din fondul de rezerva bugetara, pentru restituirea acestei taxe. in luna mai, au. continuă pe B1

Anunt de ULTIM MOMENT pentru soferi! Se restituie TAXA AUTO. Guvernul aloca inca 650 milioane de lei

Guvernul a suplimentat suma pentru restituirea taxei auto. Executivul a aprobat miercuri alocarea a inca 650 milioane de lei, din fondul de rezerva bugetara, pentru restituirea acestei taxe. in luna mai, au.

Nou anunt despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

Eugen Teodorovici a facut noi declaratii despre Hotararea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba in cursul zilei de miercuri Hotararea pentru alocarea unei sume suplimentare. Eugen Teodorovici, noi vesti despre taxa auto Eugen Teodorovici a fost intrebat daca procesul pentru returnarea taxei de auto s-a incheiat. Acesta a explicat faptul ca, momentan, este in [] .

RETURNARE TAXA AUTO. Ce suma vor incasa, in total, soferii pagubiti

Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, un proiect de hotarare pentru alimentarea Fondului de mediu pentru a finaliza restituirea taxei auto. Concret, s-a aprobat suplimentarea cu 650 de.

Vesti bune pentru soferi. Pretul benzinei ar putea scadea. Care e diferenta acum intre benzina si motorina

Pretul benzinei ar putea scadea in urmatoarea perioada. E o veste buna pentru consumatori, dar una mai nefericita pentru producatori si exploatatori. Evident, n-o sa insemne ca-i va saraci, dar soferii nu pot decat sa se bucure, cel putin pentru moment. Posibilitatea ieftinirii benzinei a fost sugerata de ministrul rus al Energiei, Alexander Novak. Acesta [] .

O noua ALERTA de la ANM: 32 de judete se pregatesc sa infrunte URGIA! Anunt de ULTIM moment al meteorologilor

ANM a emis, marti, o noua informare meteo de vremea rea, in vigoare pana miercuri seara. Marti, 32 de judete din Oltenia, Muntenia, Moldova si Transilvania au intrat sub cod galben de ploi torentiale si.

Val de CANICULA in Romania: Actualizare de ULTIM moment a meteorologilor!

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani, intervalul 11 iunie - 8 iulie 2019. Primul val de canicula isi va face simtita prezenta in Romania i.

Presat de Comisia Europeana, Guvernul returneaza in totalitate taxa auto. Ce suma vor incasa, in total, soferii pagubiti

Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, un proiect de hotarare pentru alimentarea Fondului de mediu pentru a finaliza restituirea taxei auto. Concret, s-a aprobat suplimentarea cu 650 de milioane de lei a bugetului Ministerului Mediului din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului. in acest fel vor fi returnate in totalitate taxele incasate ilegal, in zece ani, de la cetateni, la inmatricularea masinilor.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2898 seconds )