Libnet.ro
UNICEF

08:00

Anunt de ultima ora despre voucherele de vacanta. Ce se intampla cu cele nefolosite

România Liberă România Liberă,
Anunt de ultima ora despre voucherele de vacanta. Ce se intampla cu cele nefolosite

Ministerul Economiei vrea sa introduca, in mod exceptional, o regula noua pentru voucherele de vacan. continuă pe România Liberă

Mirel Radoi, anunt de ultima ora despre plecarea de le echipa nationala! Ce decizie a luat

Echipa nationala a Romaniei s-a reunit pentru ultima actiune programata in 2020. Dar in centrul atentiei ramane Mirel Radoi, cel care este sub mare presiune dupa ultimele rezultate. La conferinta de presa de dupa esecul cu Austria, selectionerul a dat de inteles ca ar fi tentat sa isi dea demisia in noiembrie. Un amical cu .

Veste de ultima ora despre tatal lui Emi Pian. Ce a patit la inchisoare

Vesti de ultima ora despre tatal lui Emi Pian. Niculae Duduianu, condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor, a fost mutat de la Bucuresti la Dej. Tatal lui Emi Pian are 77 de ani si este bolnav. Belele se tin scai de clanul Duduianu. Ce a patit tatal lui Emi Pian in puscarie Veste de .

Ce se intampla cu apa calda in aceasta iarna. Anunt de ultima ora al primarului Nicusor Dan pentru bucuresteni

Nicusor Dan vine cu precizari despre apa calda pentru bucurestenii care se ingrijoreaza de acest lucru inca din sezonul cald. Ce se intampla in Capitala si care este anuntul primarului general despre acest subiect sensibil? Una calda, una rece. Apa calda in Bucuresti ramane inca un subiect sensibil Desi vorbim de Capitala Romaniei, multi dintre .

Anunt de ultima ora de la ministrul Educatiei! Ce se va intampla pana la sfarsitul acestei saptamani. Vestea asteptata cu interes de elevi si parinti

Anul soclar 2019 2020 a fost unul compromis, mai ales spre final. Din pacate nici anul acesta scolar nu scapa de aceeasi situatie. Un numar mare de elevi sunt fara acces la orice forma de conexiune la internet. Cu alte cuvinte este improbabil sa-si poata desfasura orele asa cum trebuie. Cu toate astea Ministrul .

Cum isi bate joc Orban de producatorii din piete. Decizia lui de ultima ora e ireala

Ultima decizie a autoritatilor i-a socat pe cei mai multi si ii va aduce pe majoritatea la sapa de lemn in perioada ce urmeaza. Ce se intampla cu producatorii din piete si care a fost anuntul oficialilor? Decizia autoritatilor: Ce se intampla cu producatorii din piete in vremea pandemiei Scandalul pietelor pe o parte .

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

Veste de ultima ora in cazul Caracal! Ce incearca acum sa faca Gheorghe Dinca si cum i-au raspuns judecatorii

Dupa declaratiile uimitoare facute in luna septembrie, cum ca nu el le-ar fi omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, Gheorghe Dinca socheaza din nou. Ce incearca acum sa faca monstrul din Caracal?! Gheorghe Dinca, nemultumit de tratamentul primit in inchisoare Gheorghe Dinca a depus, recent, o noua plangere la Judecatoria Craiova, acesta fiind nemultumit .

Ultima ora. Reactia neasteptata a lui Raed Arafat dupa ce secretarul general al Guvernului a anunat ca nu mai sunt paturi la ATI

Raed Arafat a venit marti seara cu explicatii suplimentare privind situatia paturilor din ATI. in urma cu cateva ore, secretarul general al Guvernului a declarat ca nu mai exista paturi disponibile pentru a primi pacientii in stare grava. Dupa aceasta afirmatie, seful DSU a venit cu un raspuns imbucurator, dar neprevazut. Raed Arafat, balbaieli in .

Cum rezolva Nicusor Dan problema apei calde din Bucuresti. Informatii de ultima ora

Bucurestiul se afla intr-o situatie de-a dreptul incredibila pentru o capitala europeana a anului 2020. Se pare ca apa calda ramane un adevarat lux pentru multi dintre locuitorii orasului, avand in vedere ca de saptamani bune acestia se chinuie cu apa incalzita la aragaz. Speranta ramane noul edil, spun cetatenii. Iata cum rezolva Nicusor Dan .

Monica Gabor este in faliment. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, decizie de ultima ora

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu vine cu o decizie la care nimeni nu se astepta. Se strange cureaua in familia sa de peste hotare? Moni este oficial in faliment! Cum s-a petrecut totul? Monica Gabor e oficial in faliment! Ce decizie a luat fostul model? Monica Gabor a incheiat un capitol important din viata .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )