Libnet.ro
UNICEF

15:15

Anunt de ULTIMA ORA din partea romanilor care vor produce vaccinul anti-COVID-19: Cand va fi gata

Antena3 Antena3,
Anunt de ULTIMA ORA din partea romanilor care vor produce vaccinul anti-COVID-19: Cand va fi gata

Primul vaccin impotriva SARS-COV-2 produs in Romania ar putea aparea pe piata de anul viitor. Cercetarile pentru dezvoltarea lui au intrat in linie dreapta in urma unui proiect comun intre institutele Oncogen si din Timisoara si Cantacuzino din Bucuresti. continuă pe Antena3

Monica Anisie, anunt de ultima ora in legatura cu examenele de titularizare

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat marti ca examenele de titularizare vor .

Anunt de ultima ora de la ministrul Sanatatii. Ce se intampla de la 1 iulie 2020

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Antena 3, ca evolutia din zilele urmatoare va oferi masura relaxarilor de la 1 iulie 2020. in functie de evolutie vom avea si anumite restrictii sau anumite izolari de focare, a mai spus ministrul.

Business report: Cum arata acum tavernele din Grecia. Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile. Piata muncii, lovita puternic de pandemie. Nicu Marcu, aviz pozitiv pentru ASF din partea Comisiilor economice

Cum arata tavernele din Grecia foto-video reportaj). * Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile, desi producatorii le vand ieftin. * Piata muncii, lovita puternic de pandemia de COVID-19. * Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru sefia ASF. * Planul, proiectele si hartile megaproiectului de relansare economica a UE propus de Institutul de Studii Economice din Viena. * Daianu: O relaxare excesiva a politicii monetare, combinata cu un deficit de doua cifre, ar destabiliza economia si ar crea o criza a leului. * Bursa romaneasca este blocata. Desi exista bani in piata, investitorii se tem de o inasprire a restrictiilor. * FP: Achizitia activelor CEZ de catre Hidroelectrica ar afecta procesul de listare.

Macron accepta invitatia din partea lui Putin de a vizita Rusia Putem merge mai departe cu Rusia pe o serie de subiecte

Presedintele francez Emmanuel Macron a acceptat vineri o invitatie din partea lui Vladimir Putin pentru a vizita Rusia, probabil inainte de sfarsitul anului, anunta presedintia franceza dupa o videoconferinta intre cei doi presedinti, potrivit AFP.

Arafat: Am evitat un dezastru ca in Italia Am pierdut o parte din populatia Romaniei care nu mai da credibilitate autoritatii

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, sustine ca Romania a evitat un dezastru precum cel din Italia, in care medicii au ales intre cei care scapa de coronavirus si cei pe care nu ii pot salva. Potrivit acestuia, tinerii cred ca este vorba de o gluma, dupa ce au auzit medici spunand ca e o simpla gripa: Am pierdut o parte din populatia Romaniei care nu mai da credibilitate autoritatii.

MAE: 14 cetateni romani locuiesc in complexul din Italia, pentru care a fost instituita carantina Nu exista date privind existenta unor romani confirmati cu Covid

14 cetateni romani locuiesc in complexul din Mondragone, regiunea Campania, din Italia, pentru care a fost instituita masura carantinei si unde a fost trimisa Armata, informeaza joi seara MAE. Potrivit autoritatilor italiene, aici au fost inregistrate pana acum 49 de cazuri de infectare cu COVID-19 insa nu exista la acest moment o confirmare in privinta existentei unor cetateni romani in randul persoanelor diagnosticate pozitiv. Italia: Armata trimisa in apropiere de Napoli dupa ce sute de bulgari suspecti de Covid nu respecta izolarea.

Cum pot creste pensiile si salariile in Romania. Florin Citu, anunt de ultima ora

Guvernul vrea sa aloce mai multi bani pentru investitii in cea de-a doua jumatate a anului, deoarece.

METEO. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza METEO ANM. Vremea se va incalzi sambata, 27 iunie 2020. Pana atunci, instabilitatea atmosferica se va manifesta prin perioade cu innorari temporar accentuate si averse torentiale.

ULTIMA ORA: Cutremur neobisnuit petrecut in Romania

Un cutremur cu magnitudine 3. 4 s-a produs, marti, la ora 17:20:52 ora locala a Romaniei), in Banat, Mehedinti, la adancimea de 15km.

Decizie de ultima ora a Parlamentului European in legatura cu pandemia de coronavirus

Parlamentul European intensifica actiunile pentru combaterea dezinformarii daunatoare cu privire la coronavirus, respectand, totodata, libertatea de exprimare. Este ultima decizie importanta luata de cei de la Bruxelles.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )