Libnet.ro
UNICEF

07:00

Anunt de ultima ora de la LOTO pentru extragerea de duminica

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la LOTO pentru extragerea de duminica

Loteria Romana pune la dispozitia jucatorilor castiguri suplimentare de 350. 000 de lei, cu ocazia implinirii a 112 ani de la infiintare, potrivit unui comunicat al companiei. Cu aceasta ocazie,. continuă pe Antena3

Casa de pensii, ANUNT DE ULTIMA ORA: Cat va dura recalcularea pensiilor

Casa Nationala de Pensii CNPP) a anuntat ca recalcularea pensiilor pentru anumite categorii de pensionari va dura maximum un an. Astfel, toate pensiile care intra sub incidenta Legii 221/27 iulie 2018, aflata.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru cei care obtin venituri din drepturile de proprietate intelectuala: Remediem o scapare din legislatie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca veniturile din drepturi de propietate intelectuala vor fi introduse in categoria sumelor care se iau in considerare la.

Vladimir Putin, ANUNT DE ULTIMA ORA in cazul Skripal: Cei doi suspecti au fost identificati, dar....

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a anuntat ca cei doi barbati acuzati de Londra ca au otravit un fost spion rus, Serghei Skripal, si pe fiica acestuia in Anglia au fost identificati. De asemenea, Putin.

Ministrul Muncii, ANUNT de ULTIMA ORA privind CRESTEREA PENSIILOR: Cu cat vor fi indexate

Lia Olguta Vasilescu a anuntat o noua majorare a pensiilor, decisa in sedinta Comitetului Executiv al PSD. Ministrul Muncii a afirmat ca, pe langa majorarile care tin cont de rata inflatiei, s-ar putea.

Apel de ultima ora al Politiei! Un agresor sexual a atacat o femeie, intr-o statie de metrou - VIDEO

Un barbat este cautat pentru ca a atacat o femeie, intr-o statie de metrou. Agresiunea a avut loc pe 25 august, in statia de metrou Lujerului, cand barbatul a incercat sa o agreseze sexual pe.

Informatii de ULTIMA ORA din cazul British Airways: Romani, printre hackerii responsabili de atacul informatic

Cercetatorul Yonathan Klinjsma, de la compania de cyber-securitate RiskIQ sustine ca grupul de hackeri responsabili pentru atacul informatic, cunoscut drept Magecart, de la British Airways este format din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )