Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anunt de ULTIMA ORA: Meteorologii AVERTIZEAZA! Cum va fi vremea in luna august

B1 B1,
Anunt de ULTIMA ORA: Meteorologii AVERTIZEAZA! Cum va fi vremea in luna august

Meteorologii au anuntat ca luna august va fi mai stabila din punct de vedere al precipitatiilor. De asemenea, temperaturile vor creste, existand riscul ca in a doua parte a lunii, in regiunile intracarpatice,. continuă pe B1

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi luna august, dupa vijeliile din iulie

Sefa sectiei de climatologie a ANM, Roxana Bojariu, a vorbit, la Antena 3, despre cum va fi vremea in luna august, dupa ce in luna iulie, inundatiile au afectat toata tara. Nu e exclus sa avem si.

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Informatii de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi vremea in luna august

Luna Iulie a fost una dintre cele mai ploioase luni din 1961, pana in prezent, dar vin vesti bune de la specialisti pentru luna august. Meteorologii au anuntat o vreme mai stabila si temperaturi ce ne readuc.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe zone

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi si descarcari electrice pentru localitati din judetul Teleorman, valabila pana la ora.

Tudorel Toader, masuri ce vizeaza toti procurorii din Romania: Anunt de ultima ora a ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca a trimis o adresa catre toate instantele din tara prin care salile de judecata sa fie reamenajate in asa fel incat pozitia procurorului s.

Olguta Vasilescu, ANUNT de ULTIMA ORA privind o investitie uriasa: A durat 6 ani ca sa reusim!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat miercuri finalizarea unei investitii importante in Craiova. Ea a dezvaluit ca, dupa sase ani, vor fi elimina pubelele de pe strazil.

Acesta este anul in care vine MARELE CUTREMUR: Anunt de ultima ora facut de Gheorghe Marmureanu

Cand va fi urmatorul mare cutremur care va lovi Romania este intrebarea care inspaimanta pe toata lumea inca de la tragedia din 1977. in contextul in care activitatea seismica s-a intesificat in.

Vine MARELE CUTREMUR: Anunt de ultima ora facut de Gheorghe Marmureanu

Cand va fi urmatorul mare cutremur care va lovi Romania este intrebarea care inspaimanta pe toata lumea inca de la tragedia din 1977. in contextul in care activitatea seismica s-a intesificat in.

Veste de ultima ora de la ANAF

Declaratia Unica mai poate fi depusa pana marti, 31 iulie 2018, pe hartie sau in format electronic, a anuntat, Ministerul Finantelor Publice MFP). Marti, 31 iulie 2018 este ultima zi in care se poate.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )