Libnet.ro
UNICEF

22:15

Anunt de ultima ora de la Ministerul Sanatatii: Nu se intentioneaza introducerea coplatii pentru serviciile medicale in unitatile de stat

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la Ministerul Sanatatii: Nu se intentioneaza introducerea coplatii pentru serviciile medicale in unitatile de stat

Ministerul Sanatatii a precizat joi ca nu intentioneaza introducerea coplatii pentru serviciile medicale acordate in unitatile sanitare de stat. Precizarile sunt facute in urma discutiilor aparute. continuă pe Antena3

Sorina Pintea spune ca introducerea coplatii nu vizeaza spitalele publice: Pacientii care se trateaza la privat vor plati diferenta dintre tariful decontat de CNAS si costul real al serviciului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a explicat, joi, ca proiectul de Ordonanta de Urgenta postat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii nu vizeaza introducerea coplatii pentru pentru serviciile medicale de stat, ci introducerea in legislatie a posibilitatii ca pacientii care vor sa se trateze la spitale si clinici private sa nu mai suporte costurile integrale, ci doar diferenta dintre tariful decontat de CNAS si costul real al serviciului. Guvernul reintroduce coplata serviciilor medicale prin OUG: Neadoptarea de masuri imediate ar duce la dificultati privind functionarea activitatii medicale.

Sorina Pintea sustine ca, prin introducerea coplatii, pacientii care se trateaza la privat vor plati mai putin: Vor plati doar diferenta dintre tariful decontat de CNAS si costul serviciului

Proiectul de Ordonanta de Urgenta postat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii nu vizeaza introducerea coplatii pentru serviciile medicale de stat, ci introducerea in legislatie a posibilitatii ca pacientii care vor sa se trateze la spitale si clinici private sa plateasca mai putin: ei ar urma sa nu mai suporte costurile integrale, ci doar diferenta dintre tariful decontat de CNAS si costul real al serviciului, sustine ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Guvernul reintroduce coplata serviciilor medicale prin OUG: Neadoptarea de masuri imediate ar duce la dificultati privind functionarea activitatii medicale.

Sorina Pintea spune ca pacientii care se trateaza la privat vor plati mai putin, prin introducerea coplatii: Vor plati doar diferenta dintre tariful decontat de CNAS si costul serviciului

Proiectul de Ordonanta de Urgenta postat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii nu vizeaza introducerea coplatii pentru serviciile medicale de stat, ci introducerea in legislatie a posibilitatii ca pacientii care vor sa se trateze la spitale si clinici private sa plateasca mai putin: ei ar urma sa nu mai suporte costurile integrale, ci doar diferenta dintre tariful decontat de CNAS si costul real al serviciului, afirma ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Guvernul reintroduce coplata serviciilor medicale prin OUG: Neadoptarea de masuri imediate ar duce la dificultati privind functionarea activitatii medicale.

UPDATE // Guvernul vrea introducerea COPLATII pentru tratamentele la spitale si clinici PRIVATE

UPDATE 19:00 - Proiectul de OUG postat pe site-ul Ministerului Sanatatii vizeaza introducerea in legislatie a coplatii tratamentelor la spitale si clinici private, nu pe cea pentru serviciile medicale de stat,.

Fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, condamnat definitiv la inchisoare

Fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii Alin Tucmeanu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la 2 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de.

Alin Tucmeanu, fost secretar de stat in ministerul Sanatatii, condamant definitiv pentru coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii, Alin Tucmeanu, a fost condamnat definitiv la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la dare de mita.

Alin Tucmeanu, fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, condamnat definitiv pentru coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii, Alin Tucmeanu, a fost condamnat definitiv la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la dare de mita.

Inspectorii din Ministerul Sanatatii verifica Clinica de Hematologie din Craiova

Inspectorii sanitari din Ministerul Sanatatii verifica Clinica de Hematologie din Craiova. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, la Baia Mare.

Schimbare de ultima ora la Antena Stars! O super cantareata de muzica populara va prezenta o emisiune!

Schimbare de ultima ora la Antena! O super cantareata de muzica populara va prezenta o emisiune! Citeste mai mult.

METROU DRUMUL TABEREI. Anunt de ultima ora in privinta metroului spre Drumul Taberei. Cand va fi gata

Nu exista nicio scuza ca magistrala de metrou M5, Eroilor-Drumul Taberei, sa nu fie finalizata pana la sfarsitul anului, a declarat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, care a verificat joi stadiul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )