Libnet.ro
UNICEF

18:45

Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Ce se intampla din 16 august, cand expira starea de alerta

Antena3 Antena3,
Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Ce se intampla din 16 august, cand expira starea de alerta

Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a declarat marti ca va propune prelungirea starii de alerta, care expira in 16 august, cu inca 30 de zile. Si premierul Ludovic Orban a precizat ieri ca, cel mai probabil, starea de alerta va fi prelungita. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora al lui Steven Gerrard! Vestea care il afecteaza direct pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut un inceput foarte modest de sezon la Glasgow Rangers. in primele trei partide la vicecampioana Scotiei, romanul este fara gol si pasa de gol. Sansele ca Ianis sa ramana titular pentru formatia pregatita de Steven Gerrard sunt din ce in ce mai mici. Asta chiar daca fanii ii acorda in continuare .

Cat de grava este situatia in Romania. Raed Arafat, dezvaluiri de ultima ora

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne a facut un anunt ingrijorator in ceea ce priveste numarul record de noi cazuri de COVID-19. Oficialul a transmis ca, daca situatia nu se imbunatateste, asupra sistemului sanitar va cadea o mare presiune, in deosebi asupra sectiilor de Terapie Intensiva. Raed Arafat, despre numarul record de cazuri de .

Dani Mocanu, veste de ultima ora. A aflat ce au decis procurorii

Procurorii au luat o decizie cu privire la dosarul in care Dani Mocanu a fost acuzat. Regele Vizualizarilor, asa cum a fost numit Dani Mocanu, este unul dintre cei mai cunoscuti manelisti din Romania. Dani Mocanu, veste de ultima ora Dani Mocanu este extrem de activ pe retelele de socializare, avand o relatie stransa cu .

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in vizita neanuntata la Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui: Totul dupa ce un angajat si-a adus fiica infectata cu coronavirus de pe litoral, cu o autospeciala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut, duminica, o vizita neanuntata la Serviciul de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui. Totul dupa ce zilele trecute, un ambulantier a mers pe litoral cu o autospeciala.

ANAF, decizie de ultima ora. Sunt foarte multi bani la mijloc

ANAF face o mutare de ultima ora. Conducerea a decis oprirea operatiunilor de vamuire la birourile vamale de frontiera din Constanta si directionarea acestora la birourile vamale din interiorul tarii, pe motiv ca cele din urma nu ar avea activitate, in timp ce structura din port este foarte aglomerata, iar timpii de asteptare mari. Peste .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )