Libnet.ro
UNICEF

07:30

Anunt de ULTIMA ORA de la ministrul Sanatatii. Se va intampla in doua - trei saptamani!

Antena3 Antena3,
Anunt de ULTIMA ORA de la ministrul Sanatatii. Se va intampla in doua - trei saptamani!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, marti seara , ca daca se vor respecta regulile, in doua - trei saptamani, cazurile COVID ar trebui sa scada. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora de la Banca Transilvania: se intampla cu banii tai cand vrei sa-i scoti din banca

Dupa un scandal destul de serios, Banca Transilvania a venit cu un anunt important pentru clienti. BT incearca sa explice ce se intampla cu banii tai. Pe 22 iulie s-a aflat ca Banca.

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

Anunt de ultima ora al premierului Orban: Cand si cum se va purta masca in aer liber

Ludovic Orban vine cu un nou anunt pentru romani. Premierul PNL a marturisit ca masura de purtare a mastii in aer liber este una care va fi luata de catre Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta si se va impune doar in anumite zone.

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

Ministrul Sanatatii: A inceput testarea la nivel national care va arata gradul de imunizare a populatiei Rezultatele, in septembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti seara ca a inceput testarea la nivel national care va arata gradul de imunizare a populatiei la infectia cu SARS-CoV-2, urmand ca rezultatele sa vina in toamna.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Cand sistemul medical nu va face fata si vom avea o suprapopulare la ATI, vom propune reintroducerea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca, in acest moment nu se pune problema reinstituirii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. O astfel de masura ar putea fi insa adoptata din nou in tara no.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 2020 este unul dintre cei mai dificili ani de la infiintarea Ambulantei si pana in prezent. Fiecare greseala sau intarziere poate sa insemne diminuarea sanselor la supravietuire

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, marti, de Ziua Nationala a Ambulantei, ca traveram unul dintre cei mai dificili ani si le multumeste angajatilor din acest sector pentru efortul depus in.

Traian Basescu matura cu Guvernul Orban, dupa explozia cazurilor de COVID-19: Trebuie sa plece Vela, Arafat, ministrul Sanatatii si Premierul

Fostul presedinte, Traian Basescu, a facut dezvaluiri zdruncinatoare la adresa actualei conduceri. Acesta considera ca, atat masurile de preventie adoptate, cat si cele de relaxare, nu au fost cele potrivite, ajungandu-se la actuala criza sanitara, datorata exploziei cazurilor de COVID-19. Am luat niste masuri salbatice care au iritat populatia Europarlamentarul PMP surprinde deseori cu declaratii .

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Ultima ora. Scenariu negru pentru reinceperea scolilor. in ce conditii s-ar putea desfasura orele de curs

Reinceperea scolii se apropie cu pasi repezi, insa solutia unui start in conditii de siguranta pare sa le creeze probleme organelor competente. Din pacate, lipsa locurilor in scoli reprezinta un adevarat impediment pentru a se putea pastra distanta, atat de necesara in contextul pandemiei de COVID-19. in urma cu putin timp, Raluca Turcan a mentionat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )