Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a oprit finantarea

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a oprit finantarea

Primarul general Gabriela Firea a dispus retragerea finantarii pentru monumentul Marea Unire si redirectionarea sumelor respective catre alte obiective de investitii, a informat PMB, printr-un. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei renunta la monumentul Marea Unire. Firea: Monumentul trebuie sa uneasca oamenii in jurul sau, nu sa-i dezbine

Monumentul Marea Unire nu va mai fi amplasat, anunta Primaria Capitalei, precizand ca proiectul se afla inca in avizare la Ministerul Culturii si la Primaria Sectorului 3, neputand fi inaugurat pana in 1 decembrie 2018, astfel ca primarul general Gabriela Firea a retras finantarea proiectului si a redirectionat sumele de bani catre alte obiective de investitii.

Anuntul facut de Primaria Capitalei. Campania de combatere a tantarilor va continua pana in luna octombrie

Campania de combatere a tantarilor va continua pana in luna octombrie. Se vor efectua trei patru tratamente pentru fiecare zona din Bucuresti, informeaza Primaria Capitalei, potrivit.

Primaria Bucuresti renunta pentru moment la controversatul monument Marea Unire, in valoare de circa 50 milioane lei

Primaria Capitalei renunta pentru moment la monumentul Marea Unire, care urma sa fie amplasat in Piata Alba Iulia din Bucuresti si costa circa 50 milioane lei, se arata intr-un comunicat emis de municipalitate. Primarul General Gabriela Firea a dispus retragerea finantarii acestui proiect si redirectionarea sumelor respective catre alte obiective de investitii. Motivul: nu va putea fi inaugurata pana la data de 1 decembrie 2018, intrucat lucrarea se afla inca pe circuitul de avizare, la Ministerul Culturii si la Primaria Sectorului, dar si din cauza controverselor pe care statuia le-a starnit. Hotnews. ro a scris saptamana trecuta despre acest proiect si suma uriasa alocata pentru aceasta statuie si a organizat o dezbatere publica.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Urmeaza zile de foc in Romania - Harta zonelor vizate

Cincisprezece judete se vor afla, marti, sub cod galben de canicula, cu temperaturi intre 35 si 37 de grade Celsius, iar de miercuri valul de caldura se va intensifica si va cuprinde toata tara, inclusiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )