Libnet.ro
UNICEF

13:30

Se anunta concedieri la stat. Institutiile din care vor pleca jumatate dintre angajati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se anunta concedieri la stat. Institutiile din care vor pleca jumatate dintre angajati

Incep concedierile la stat! Potrivit proiectului de ordonanta de urgenta publicat marti dimineata de Ministerul Finantelor Publice, in unele ministere si institutii subordonate vor fi dati afara 50% dintre angajati, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

IL GIORNALE: 72% din italieni vor alegeri anticipate

Conform datelor ultimului sondaj realizat de Winpoll pentru cotidianul Il Sole 24 Ore, 72% din italieni vor alegeri anticipate. O revelatie care reflecta starea de spirit si orientarile politice ale cetatenilor, din ce in ce mai plictisiti de certurile din cadrul majoritatii de guvernare, scrie Rador, citand Il Giornale.

Vertiv anunta inaugurarea noilor birouri din Cluj-Napoca

Vertiv, lider global in domeniul infrastructurii hardware, software si al serviciilor dedicate centrelor de date, retelelor de comunicatii si sistemelor comerciale si industriale, a inaugurat noua sa cladire de birouri din Cluj-Napoca, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

MAE atrage un semnal de alarma celor care vor sa calatoreasca in Grecia: Risc de incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca, pe fondul temperaturilor ridicate,.

Start-Up Nation: Lista celor 10.000 de beneficiari care vor primi finantare, facuta publica

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA) face publica lista celor 10. 000 de beneficiari care au fost admisi pentru finantare in cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up.

HOROSCOPUL saptamanii 5 - 11 august: Zodiile care vor avea cea mai proasta perioada

Saptamana 5 - 11 august nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te confrunti cu probleme sensibile acasa. Treci printr-o perioada in care ai nevoie de confort emotional. Ai tendinta sa.

Trump sustine ca vrea un nou acord nuclear cu Rusia, din care sa faca parte si China

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat, dupa retragerea SUA din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), ca doreste un nou acord nuclear cu Rusia, care ar trebui sa includa si China, informeaza BBC News, citat de Mediafax.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )