Libnet.ro
UNICEF

20:00

Se anunta un record de zboruri externe pentru vacanta de 1 Mai

Adevărul Adevărul,
Se anunta un record de zboruri externe pentru vacanta de 1 Mai

Dupa dublarea numarului de zboruri cu ocazia Sarbatorilor Pascale, operatorii din domeniu estimeaza un record si pentru ziua de 1 Mai, un nou prilej pentru a pleca intr-o scurta calatorie cu avionul. Romanii asteapta o mini-vacanta de 4 zile, dupa ce guvernul a anuntat ca ziua de luni, 30 aprilie, este libera. Iar, la finalul lunii mai, urmeaza un alt weekend extins, de Rusalii. continuă pe Adevărul

Record de zboruri externe pentru vacanta de 1 Mai

Companiile aeriene estimeaza un record de zboruri extrene pentru vacanta de 1 Mai, o noua ocazie pentru a pleca in vacanta cu avionul. Aceste estimari vin dupa ce, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, numarul calatoriilor cu avionul s-a dublat fata de 2017.

H and M va taia dividendele pentru prima oara dupa 1974

Hennes and Mauritz AB va reduce probabil dividendul pentru prima data anul viitor, in conditiile in care distribuitorul de imbracaminte din Suedia face eforturi ca sa atraga cumparatori in magazinele sale. Compania este asteptata sa-si diminueze dividendul cu 7,5% pentru anul fiscal 2018, potrivit estimarii medii a 27 de analisti chestionati de Bloomberg. Aceasta ar fi prima reducere dupa ce actiunile H and M au fost lansate la tranzactionare, in 1974.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )