Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a anuntat acum medicul Virgil Musta, dupa ce s-a aflat ca virusul ar ramane 17 zile pe suprafetele contaminate

Playtech Playtech,
Ce a anuntat acum medicul Virgil Musta, dupa ce s-a aflat ca virusul ar ramane 17 zile pe suprafetele contaminate

Virusul care provoaca boala Covid-19 rezista pe suprafete timp de 17 zile. Sunt rezultatele ultimului studiu, publicat ieri, facut de Centrul pentru Controlul si Preventia Bolilor, o institutie prodigioasa din Statele Unite. Virusul rezista 17 zile pe suprafete in cadrul studiului au fost examinate doua raspunsuri la doua epidemii de Covid-19, unul pe nava Diamond . continuă pe Playtech

Specialistii se contrazic atunci cand vine vorba despre informatii elementare despre COVID-19. Raed Arafat: Virusul nu se ia de pe haina Medicul Virgil Musta: Evita contaminarea prin haine sau pantofi

Desi autoritatile ne indeamna sa ne informam doar din surse oficiale si sa avem incredere in opinia specialistilor, unii dintre acestia par a se contrazice atunci cand vine vorba despre informatii.

Secretul medicului Virgil Musta pentru a evita infectarea cu coronavirus

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a devenit centrul din Romania cu cea mai mare rata de pacienti vindecati de coronavirus. Medicul Virgil Musta a oferit o serie de recomandari pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus, intr-o postare pe grupul de Facebook City Doctors.

Banatu-i ,,fruncea! Interviu cu Virgil Musta, medicul infectionist din Timisoara

Interviu cu dr Virgil Musta, medic infectionist la Spitalul Victor Babes din Timisoara.

Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anuntat acum jurnalistii din Scotia

Sunt momente grele pentru Ianis Hagi in Scotia. Fotbalistul roman este marul discordiei intr-un razboi dus de presa din Scotia cu Genk, clubul belgian de la care Glasgow Rangers l-a imprumutat in iarna pe Ianis. Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anuntat acum jurnalistii din Scotia Venit in iarna sub forma de imprumut la .

Mihai si Luiza Sora, infectati cu coronavirus. Ce a anuntat acum sotia filosofului

Veste de ultima ora, postata pe Facebook de Luiza Sora, sotia filosofului Mihai Sora. Potrivit acesteia, cei doi au fost testati pozitiv cu coronavirus. Mihai si Luiza Sora, infectati cu coronavirus Luiza Sora a facut anuntul pe contul sau de Facebook in urma cu aproximativ patruzeci de minute. Pozitivi amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare .

Olimpia Melinte, veste buna pentru fani. Ce a anuntat acum actrita din Vlad de la PRO TV

Pro TV a sistat filmarile la serialul Vlad, din cauza pandemiei, iar actorii au fost nevoiti sa se retraga acasa, in izolare. Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir, a povestit, intr-un interviu, cum arata viata ei in izolare. Olimpia Melinte, veste buna pentru fani Actrita profita din plin detimpul pe care-l are si face tot ce .

Dr.Virgil Musta, veste proasta pentru multi romani: S-a interpretat gresit! COVID-19 ii poate imbolnavi si pe copii!

Dr. Virgil Musta a explicat, luni, la Antena 3, ca si copiii pot fi imbolnaviti de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )