Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce a anuntat Horia Brenciu chiar inainte de finala Vocea Romaniei, de la PROTV. Putini se asteptau sa fie chiar ea

Playtech Playtech,
Ce a anuntat Horia Brenciu chiar inainte de finala Vocea Romaniei, de la PROTV. Putini se asteptau sa fie chiar ea

Horia Brenciu a facut un anunt, cu putin timp inainte ca finala de la Vocea Romaniei sa debuteze. in seara de vineri, pe 20 decembrie, telespectatorii vor sta cu sufletul la gura, pentru a afla cine este marele castigator din sezonul 9, din emisiunea de pe PRO TV. Cantaretul si-a uimit fanii din mediul virtual, . continuă pe Playtech

Live Stream Online finala Vocea Romaniei. Afla cine a castigat VIDEO

Vocea Romaniei a ajuns la final! Patru concurenti se lupta pentru marele premiu de 100. 000 de euro, vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, in direct pe postul de televiziune Pro TV. Dragos Moldovan echipa lui Tudor Chirila), Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu) .

Irina Rimes, aparitie de senzatie in Finala Vocea Romaniei. Cum s-a imbracat vedeta Pro TV

Marea Finala de al Vocea Romaniei i-a facut nu numai pe concurenti sa tremure de emotii, ci si pe jurati. Antrenorii se pregatesc deja de zile bune pentru momentul culminant. Pe langa voce, conteaza si imaginea. in timp ce finalistii sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile momentelor artistice, antrenorii stabilesc ultimele detalii cu .

Juratii, in lacrimi la finala Vocea Romaniei! Smiley i-a emotionat pe toti: Cu greu ma abtin sa nu plang

Andi Tolea si Smiley au cantat impreuna piesa Confesiune pe scena de la Vocea Romaniei, iar juratul de la Pro TV i-a emotionat pe toti in momentul in care a marturisit ca a plans atunci cand a inregistrat melodia. Artistul a mai spus ca evita sa cante piesa la concertele sale. Smiley a plans cand .

Premiera intr-un show TV din Romania: surpriza din finala Vocea Romaniei

In premiera intr-un show TV din Romania, telespectatorii se vor bucura de experienta realitatii augmentate in marea finala Vocea Romaniei.

Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei, pe PRO TV. Ce a patit finalista lui Horia Brenciu

Elena Bozian, concurenta lui Horia Brenciu din finala Vocea Romaniei, a izbucnit in plans in momentul in care a aflat ca va canta pe scena alaturi de Oana Sarbu, actrita care a jucat rolul Danei in filmul Liceeni. Cele doua au interpretat piesa Ani de Liceu. Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei .

Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Mai sunt aproximativ 48 de ore pana la marea finala Vocea Romaniei, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternica. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenti cu voci exceptionale, care au cucerit deja antrenorii si publicul vor avea ultima reprezentatie in lupta pentru marele premiu. Dragos, Andi, Jasmina si Elena incep repetitiile pentru .

Cu ce artisti vor canta concurentii Vocea Romaniei in marea finala

In marea finala Vocea Romaniei, concurentii vor prezenta cate trei momente: unul singuri, unul alaturi de antrenor si unul alaturi de un invitat special.

Cine sunt castigatorii Vocea Romaniei din toate cele 9 sezoane. Ce s-a ales de cei pe care PRO TV i-a facut celebri

Vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, postul de televiziune Pro TV difuzeaza finala Vocea Romaniei. Dragos Moldovan, Andi Tolea, Jasmina Rasadean si Elena Bozian vor lupta pentru marele premiu de 100. 000 de euro si pentru sansa de a deveni urmatoarele staruri in Romania. La fel s-a intamplat cu mai multi dintre castigatorii editiior precedente.

Elena Bozian, inginera care a invins-o pe fiica lui Adi Minune in semifinale. Cine este finalista lui Horia Brenciu de la Vocea Romaniei

Marea finala a emisiunii Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi. in seara aceasta aflam cine se va bucura de titulatura de Vocea Romaniei 2019. Surpriza din semifinale a venit din partea Elenei Bozian, tanara inginera care a reusit sa ajunga la ultimul pas in competitie, desi nu are studii in domeniu si nici experienta.

Dragos Moldovan este castigatorul Vocea Romaniei, sezonul 9. A plecat acasa cu 100.000 de euro

Ultima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei este difuzata de postul de televiziune Pro TV, vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30. Pentru marele premiu de 100. 000 de euro se lupta patru concurenti: Dragos Moldovan echipa lui Tudor Chirila), Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )