Libnet.ro
UNICEF

14:45

A anuntat ca e insarcinata. Ce se intampla acum in casa Puterea Dragostei

Playtech Playtech,
A anuntat ca e insarcinata. Ce se intampla acum in casa Puterea Dragostei

Puterea Dragostei are un nou motiv de bucurie! O concurenta din sezonul acesta a facut anuntul cel mare: Este insarcinata! Simina a dat startul, iata cine este a doua norocoasa care si-a cunoscut tatal copilului in cadrul show-ului iubirii! O alta concurenta de la Puterea Dragostei a anuntat ca este insarcinata Cei care se bucura . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie! Ce se intampla acum cu soferul nervos care in 2015 a sicanat si a lovit cu SUV-ul un Logan

Anul 2015 surprindea cu ingeniozitatea unui sofer de a sicana un altul printre alte autoturisme. Ce s-a intamplat cu conducatorul care a lovit cu SUV-ul un Logan? Plateste sau nu pentru fapta sa? Ce au decis oamenii legii? Vitezomanul din 2015 plateste acum pentru fapta sa Soferul nervos din 2015 care a lovit si socanat .

Instanta a luat decizia. Lovitura pentru Antena 3 si Alexandru Cumpanasu. Ce se intampla acum

Curtea de Apel Bucuresti a dat o prima sentinta intr-un dosar in care postul de televiziune Antena 3 a primit o amenda din partea CNA pentru ca a difuzat o stire falsa despre Alianta Vestului, stire garantata si de Alexandru Cumpanasu. Decizia instantei nu este definitiva. Lovitura pentru Antena 3 si Alexandru Cumpanasu in emisiunea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )