Libnet.ro
UNICEF

15:45

Au anuntat cu putin timp in urma. Cat costa in Romania noul Seat Ibiza cu motor diesel

Auto Ro Auto Ro,
Au anuntat cu putin timp in urma. Cat costa in Romania noul Seat Ibiza cu motor diesel

Noua generatie Seat Ibiza poate fi comandata in Romania si cu motorizarea diesel de 1. 6 litri. Brand-ul spaniol a facut anuntul prin intermediul unui comunicat de presa, prilej cu care a publicat si lista de preturi. continuă pe Auto Ro

ACCIDENT CUMPLIT in urma cu putin timp. AU MURIT pe loc. Masina a fost facuta praf de un TIR

Accident cumplit in urma cu putin timp. Au murit pe loc. Masina a fost facuta praf de un TIR Doua persoane au decedat sambata, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, la.

Cat costa sa iti pregatesti masina pentru iarna

Iarna a venit cu o luna mai devreme, in multe zone din tara, asa ca soferii au inceput sa calculeze cat costa sa iti pregatesti masina pentru iarna, cu anvelope noi, lanturi.

Cat costa invatamantul gratuit in Romania?

Aceasta este o intrebare pe care mi-o pun de ceva timp si cu siguranta nu sunt singurul. Nu cred ca exista persoana care sa fi trecut prin sistemul de invatamant romanesc si careia sa nu i se fi cerut, macar o data, sa cotizeze cu bani pentru asigurarea cheltuielilor de functionare ale scolii.

Cat costa infrastructura Romaniei. Preturi pe kilometru si viteza de executie la tronsoanele licitate

Tronsoanele de autostrazi, drumuri expres, poduri si reabilitari de drumuri nationale licitate in ultima perioada costa intre 1,2 si 18,8 milioane de euro pe kilometru, iar vitezele medii de executie.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )