Libnet.ro
UNICEF

23:00

De ce a anuntat Theresa May alegeri anticipate in Marea Britanie. Washington Post raspunde la principalele intrebari iscate de aceasta decizie |ANALIZA

România Liberă România Liberă,
De ce a anuntat Theresa May alegeri anticipate in Marea Britanie. Washington Post raspunde la principalele intrebari iscate de aceasta decizie |ANALIZA

Premierul britanic Theresa May a luat natiunea prin surprindere, marti, cand a ajuntat ca doreste organizarea de alegeri anticipate in 8 iunie. Cu toate acestea, ea are nevoie de aprobarea a doua treimi din Parlament - vot care este, mai degraba o formalitate. Daca parlamentarii vor aproba propunerea sefei Executivului, va fi a treia oara in ultimii doi ani cand au loc alegeri generale in Marea Britanie, dupa alegerile parlamentare din 2015 si referendumul pentru iesirea din Uniunea Europeana, care a avut loc in luna iunie a anului trecut. intr-o analiza, Washington Post raspunde la cele mai importante intrebari privind posibilele alegeri anticipate din 8 iunie. continuă pe România Liberă

LIVETEXT Mutare-soc in plin Brexit: premierul Theresa May anunta alegeri anticipate pe 8 iunie

Premierul Theresa May a anuntat marti declansarea alegerilor anticipate. Intr-o declaratie surprinzatoare pentru scena publica, May si-a motivat decizia prin lipsa de sustinere din Parlament fata de planul guvernului sau pentru mandatul de negociere cu UE pentru Brexit. 57: Premierul scoatian Nicola Sturgeon o acuza pe May ca vrea sa impuna un hard Brexit Reuters)13. 45: Corbyn, presedintele Partidului Laburist Opozitie) a salutat decizia Reuters)13. 26: Tim Farron, presedintele Partidului Liberal-Democrat opus Brexit): Alegerile anticipate reprezinta o sansa pentru schimbarea directiei tarii noastre, pentru a evita un hard Brexit si pentru a pastra Marea Britanie in piata unica europeana The Guardian).

Mutare-soc in plin Brexit: premierul Theresa May anunta alegeri anticipate pe 8 iunie

Premierul Theresa May a anuntat marti declansarea alegerilor anticipate. Intr-o declaratie surprinzatoare pentru scena publica, May si-a motivat decizia prin lipsa de sustinere din Parlament fata de planul guvernului sau pentru mandatul de negociere cu UE pentru Brexit. 44 Ultimul sondaj privind favoritul britanicilor pentru functia de premier o coteaza pe May cu 50% dintre optiuni, urmata la mare distanta de liderul laburist Jermey Corbyn, cu cotat cu 14 procente. 15: Theresa May a spus intr-un interviu televizat ca a luat decizia in timpul vacantei din Tara Galilor15. 45Donald Tusk: Hitchcock a regizat Brexitul. Intai un cutremur, apoi creste tensiunea 15. 12 Conservatorii l-au angajat pe Sir Lynton Crosby, artizanul victoriei surprinzatoare a lui David Cameron din 2015, sa conduca aceasta campanie pentru anticipate14. 15: Si liderul UKIP, Paul Nutall, a salutat anuntul premierului14. 13: Cel mai recent sondaj arata un avans urias al Conservatorilor condusi de Theresa May fata de Laburisti: 44% fata de 26%13. 57: Premierul scotian Nicola Sturgeon o acuza pe May ca vrea sa impuna un hard Brexit Reuters)13. 45: Corbyn, presedintele Partidului Laburist Opozitie) a salutat decizia Reuters).

Alegeri anticipate in Marea Britanie: Premierul Theresa May a anuntat ca scrutinul va avea loc pe 8 iunie (VIDEO)

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti ca planuieste sa organizeze alegeri anticipate pe 8 iunie, informeazaBBC News. Potrivit sursei citate, aceasta a precizat ca tara are nevoie de.

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Conservatorii Theresei May vor obtine o victorie categorica, arata sondajele

Partidul Conservator va obtine o victorie clara la alegerile anticipate pe care premierul Theresa May le-a convocat pentru data de 8 iunie, informeaza The Guardian, care citeaza mai multe sondaje. Electoral.

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Ce urmeaza si care este miza?

Premierul Marii Britanii Theresa May a convocat alegeri generale anticipate pe 8 iunie , scrie The Associated Press, care prezinta ceea ce se intampla si care este miza, scrie News. ro .

Alegerile anticipate din Marea Britanie aduc temeri pe pietele din Europa

Actiunile de pe pietele europene au scazut ieri, dupa ce premierul britanic Theresa May a anuntat organizarea de alegeri anticipate la data de 8 iunie.

Premierul May anunta alegeri anticipate pe 8 iunie

ACTUALIZARE 14:43 Partidul Laburist sustine organizarea de alegeri anticipate pe 8 iunie, in Marea Britanie Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a anuntat ca va sustine convocarea de alegeri anticipate pe 8 iunie, asa cum a cerut premierul Theresa May, relateaza The Guardian. *ACTUALIZARE 14:16 Lira sterlina se apreciaza, iar bursele europene scad, dupa anuntul premierului Theresa May *ACTUALIZARE 14:11 May si-a motivat decizia prin lipsa de sustinere din Parlament fata de planul guvernului sau pentru mandatul de negociere cu UE pentru Brexit ---------- Pemierul Marii Britanii, Theresa May, a convocat astazi alegeri legislative anticipate pentru data de 8 iunie, relateaza BBC News.

VIDEO. Marea Britanie: Theresa May vrea sa organizeze alegeri anticipate in 8 iunie. Motivul este ca sunt partide care se opun Brexit-ului

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, a anuntat ca va organizeza alegeri anticipate pe 8 iunie, potrivit unor surse politice citate de catre jurnalistii BBC.

VIDEO Premierul Marii Britanii, Theresa May, anunta alegeri anticipate in 8 iunie

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a anuntat ca va organiza alegeri anticipate pe 8 iunie, potrivit BBC. in 29 martie Marea Britanie notificase UE ca Regatul Unit paraseste UE.

VIDEO Premierul Marii Britanii, Theresa May, anunta alegeri anticipate in 8 iunie. Cum a reactionat opozitia

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a anuntat ca va organiza alegeri anticipate pe 8 iunie, potrivit BBC. in 29 martie Marea Britanie notificase UE ca Regatul Unit paraseste UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )