Libnet.ro
UNICEF

16:30

Anunt-bomba de la ministrul Finantelor. Eugen Teodorovici pregateste o strategie pentru a opri exodul fortei de munca

Antena3 Antena3,
Anunt-bomba de la ministrul Finantelor. Eugen Teodorovici pregateste o strategie pentru a opri exodul fortei de munca

Anunt-bomba de la ministrul Finantelor. Eugen Teodorovici pregateste o strategie pentru a opri exodul fortei de munca si mai ales al tinerilor care merg sa lucreze in afara tarii. Studentii ar urma. continuă pe Antena3

Guvern vs. studenti, negocieri fara rezultat. Reactia lui Eugen Teodorovici - VIDEO

Anunt-bomba de la ministrul Finantelor. Eugen Teodorovici pregateste o strategie pentru a opri exodul fortei de munca si mai ales al tinerilor care merg sa lucreze in afara tarii. Studentii ar urma sa.

Ar trebui sa plateasca absolventii care pleaca din tara dupa terminarea facultatii? Ce spun trei fosti ministri ai Educatiei si un proiect vechi de 10 ani, relansat de Andronescu - creditele pentru studii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ar vrea ca absolventii de facultate care pleaca din tara imediat dupa finalizarea studiilor sa plateasca investitia statului in educatia lor. O idee proasta, sustin fosti ministri ai Educatiei, in vreme ce Ecaterina Andronescu, acum in functie, vrea sa relanseze un proiect vechi de 10 ani, creditele pentru finantarea studiilor superioare.

Teodorovici si Andronescu schimba din temelii sistemul universitar: Aplicam ce aplica si altii, nu inventam nimic

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a sugerat, joi, ca pregateste, impreuna cu Ministerul Educatiei, un proiect de regandire a sistemului universitar, evitand sa dea foarte multe detalii.

inca o masura marca Eugen Teodorovici. Ce inseamna reducerea taxarii muncii si obligarea studentilor sa munceasa in tara

Ministrul Finantelor a vorbit, in cursul zilei de joi, in cadrul unei conferinte cu tema Situatia fortei de munca in Romania despre numeroase masuri pentru pastrarea tinerilor in tara. Eugen Teodorovici, masuri pentru relansarea economieie si pastrarea tinerilor in tara Eugen Teodorovici a vobit azi, 25 iulie, despre masurile pe care le vede pentru a .

Eugen Teodorovici ar fi incercat sa obtina leacul cubanezilor pentru cancer, pentru a sterge datoria Cubei catre Romania Florin Citu denunta negocierile cu Havana si il acuza pe ministru ca face jocul Rusiei

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, i-a propus oficial Cubei compensarea datoriei istorice fata de Romania, care se ridica la peste 700 de milioane de dolari si un miliard si jumatate de ruble.

EUGEN TEODOROVICI: Studentul trebuie sa returneze ce i-a dat statul

Studentul poate sa lucreze oriunde doreste in Europa si in lume, dar daca primeste din partea statului un sprijin, dupa terminarea facultatii sa existe o perioada in care sa returneze ce a primit, asa cum se intampla in Europa, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-o conferinta de specialitate.

Eugen Teodorovici, despre statul paralel cu mediul de business: miliardele cheltuite in administratie nu se vad in imbunatatirea serviciilor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, le-a vorbit, astazi, oamenilor de afaceri parca din postura unui oficial care a intrat de foarte curand in administratia de stat: s-a declarat uimit de cati bani a cheltuit Romania in ultimii ani pentru.

Teodorovici nu renunta la ideea de a-i lasa fara transport gratuit cu trenul pe studentii cu restante: De ce sa nu fie incurajata situatia la invatatura?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu renunta la ideea de a-i lasa pe studenti fara transport gratuit cu trenul si de a conditiona aceasta facilitate de performanta lor, adica sa beneficieze de calatorii gratuite doar studentii fara restante. De ce sa nu fie incurajata situatia la invatatura? Sa fie una foarte buna, fara restante, fara repetenti, a declarat joi Eugen Teodorovici. El a mai sustinut ca limitand calatoriile gratuite pe sectorul feroviar pentru studenti vrea sa aplice gratuitate in alte ramuri de transport - rutier si naval.

Eugen Teodorovici vrea sa stearga datoria istorica a Cubei in schimbul vaccinului anti-cancer

Eugen Teodorovici vrea sa stearga datoria istorica a Cubei in schimbul vaccinului anti-cancer. Ministrul Finantelor i-a propus oficial vicepresedintelui cubanez compensarea datoriei fata de Romania,.

Teodorovici: La nivel european, nu se doreste punerea pe agenda a subiectului fortei de munca. Statele dezvoltate au alte interese Sunt 4,5-5 milioane de romani plecati, dar colega de la Ministerul romanilor de pretutindeni stie cifra exacta

La nivel european, nu se doreste punerea pe agenda a subiectului fortei de munca, pentru ca sunt interesele statelor care au inca nevoie de angajati din Romania, Croatia sau Polonia, iar marea familie europeana inseamna de fapt ca fiecare este pentru el, a declarat, joi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Cat despre numarul romanilor plecati in strainatate, Teodorovici spune ca sunt 4,5-5 milioane, dar colega de la Ministerul romanilor de pretutindeni stie cifra exacta, si sustine ca aceasta cifra a fost speculata jalnic de catre unele persoane. Miercuri, ministrul Romanilor de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, spunea ca aproximativ 9,7 milioane de romani sunt plecati in afara granitelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )