Libnet.ro
UNICEF

13:15

Anuntul ANAF care vizeaza mii de romani. Se aplica de la 26 octombrie

Playtech Playtech,
Anuntul ANAF care vizeaza mii de romani. Se aplica de la 26 octombrie

Mirela Calugarenu, presedintele ANAF, a declarat ca mecanismul pentru poprire electronica este finalizat, iar din 26 ocombrie, acesta va deveni functional, noteaza Profit. ro. Anuntul ANAF care vizeaza mii de romani Astfel, ANAF are pregatit tot mecanismul pentru poprirea electronica a conturilor, astfel incat operatiunea sa se desfasoare rapid si cu cat mai putine inconveniente pentru . continuă pe Playtech

Se maresc alocatiile elevilor, chiar inainte de 1 august. Vestea care vizeaza milioane de copii

La inceputul acestui an Guvernul anunta marirea alocatiilor, mai exact de la 1 ianuarie 2020 printr-un proiect de lege ambitios. Initiatorula cestui priiect delege era Robert Sighiartau, deputat PNL. Se maresc alocatiile elevilor, chiar inainte de 1 august Daca legea va fi validata de Curtea Constitutionala, atunci de la 1 august elevii vor avea alocatiile .

Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie

Ministrul Sanatatii, a facut cel mai asteptat anunt. Acesta a pregatit o evaluare si o propunere pentru prim-ministru si pentru presedinte. Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie intrebat daca vor fi impuse noi restrictii, Nelu Tataru a declarat marti ca de la 15 iulie nu vor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )