Libnet.ro
UNICEF

05:45

Anuntul ANAF pentru toti romanii care au card bancar. Chiar de astazi poti face acest lucru

Playtech Playtech,
Anuntul ANAF pentru toti romanii care au card bancar. Chiar de astazi poti face acest lucru

ANAF a facut un anunt important pentru romani si cauta sa-si imbunatateasca serviciile oferite contribuabililor. Daca ai un card bancar, atunci aceasta solutie ar putea fi pentru. continuă pe Playtech

Toti cei care au card bancar trebuie sa stie. Ramai fara bani, daca nu esti atent pe viitor

Tehnologia a evoluat puternic, dar odata cu ea au evoluat si metodele hackerilor. Iar daca ai un card bancar, de exemplu, trebuie sa fii atent la aceste pericole. Atacurile cibernetice.

Florin Citu: Am mai demontat o minciuna PSD. Continuam cu masuri benefice pentru toti romanii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat un mesaj pe o retea sociala potrivit caruia reprezentantii Partidului Social Democrat ar fi mintit cu privire la explozia preturilor pe perioada starii de urgenta.

Anuntul DIGI |RCS-RDS pentru toti clientii: ce se intampla cu facturile trimise de operator

DIGI |RCS-RDS e unul dintre cei mai mari operatori telecom de la noi din tara. Si vine acum cu un anunt important pentru toti clientii din tara, unul referitor la facturi. Grupul Digi.

LIDL Romania, anunt pentru toti clientii. Se va intampla in toate magazinele sale

Lidl Romania are un anunt important pentru toti clientii sai, referitor la urmatoarea saptamana - 15-21 iunie. Lidl vine saptamana cu diverse oferte pentru clientii sai si nu se.

Veste buna pentru romanii care merg in concediu in Bulgaria sau Grecia. Guvernul a facut anuntul

Seful cancelariei premierului, Ionel Danca, a facut declaratii cu privire la masurile de relaxare care intra in vigoare de luni.

COVID-19. Conditiile pentru calatoriile in strainatate: Care sunt romanii care vor scapa de izolarea obligatorie de 14 zile atunci cand revin in tara

Autoritatile au facut publice si conditiile pentru cei care calatoresc in afara tarii, precizand cine scapa de izolarea la domiciliula revenirea din strainatate. Anuntul a fost facut de seful.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )