Libnet.ro
UNICEF

06:45

Anuntul la care nu se astepta nimeni, sunt vizati toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla la pompa?

Playtech Playtech,
Anuntul la care nu se astepta nimeni, sunt vizati toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla la pompa?

Piata carburantilor continua sa fie extrem de volatila, iar evolutiile sunt urmarite cu atentie de toti soferii care au masini pe benzina si motorina. Piata de carburanti a fost. continuă pe Playtech

Ianis Hagi a facut miscarea la care nu se astepta nimeni. Cum il ajuta sotia Regelui sa dea lovitura in afaceri

Ianis Hagi este gata pentru noul sezon din Scotia, iar Glasgow Rangers va juca in weekend pe terenul lui Aberdeen. Internationalul roman i-a cucerit deja pe fani cu evolutiile sale, in special cea din amicalul vedeta cu Lyon. Dupa experientele nefericite de la Fiorentina si Genk, Ianis si-a gasit clubul la care se simte apreciat .

Toti cei cu cont bancar sunt vizati. Ce au decis acum autoritatile romane

Statul vrea sa poata identifica rapid romanii cu conturi bancare, asa ca ANAF va crea un Registru special care va cuprinde toate informatiile privind conturile bancare si de plati ale cetatenilor romani. Astfel, se doreste depistarea rapida a spalarii de bani. ANAF va crea un registru in care vor fi trecute toate conturile bancare ale .

Orange, decizie radicala in 2020. Zeci de mii de clienti din Romania sunt vizati

Schimbare imporanta pentru clientii Orange! Compania de telefonie mobila a trimis notificari catre toti clientii prin care ii informeaza ca se va renunta la factura traditionala, pe hartie, fiind adoptat un format electronic. Asada, toti clientii Orange vor primi e-mail cu cat au de plata in fiecare luna. Orange Romania renunta la facturile din hartie .

Schimbarea permisului auto. Actele de care au nevoie toti soferii

Schimbarea permisului auto este un lucru destul de important, deoarece sunt cateva acte de intocmit, iar in perioada pandemiei de coronavirus nu dorim sa stam la cozi si sa aflam ca nu avem dosarul complet. Noi va spunem exact de ce acte aveti nevoie pentru obtinerea unui permis nou nout. Cum schimbam permisul auto expirat .

Umilinta totala pentru Dacia! Anuntul care arunca totul in aer

Dacia, Renault si Nissan trec printr-un moment dificil, dupa ce fostul lor lider da de pamant cu cifrele de afaceri. Chiar daca acuzatiile vin din partea lui Carlos Ghosn, acuzat la randul sau de fapte ilicite, declaratiile au destul de multa greutate. Dacia, umilita public de fostul director Omul de afaceri a acordat un interviu .

Anuntul care da fiori reci romanilor! Dr. Virgil Musta: Vor muri la domiciliu

Medicul infectionist Virgil Musta a declarat, luni seara, ca exista solutii de limitare a raspandirii coronavirusului pe care autoritatile le-ar putea implementa, insa acestea nu sunt pe placul cetatenilor. De asemenea, acesta a tras un semnal de alarma cu privire la faptul ca, daca nu se vor impune masuri stricte, Romania va ajunge la situatia dramatica prin care au trecut Spania si Italia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )