Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul care da fiori planetei : E mult mai periculoasa decat bombele nucleare

Antena3 Antena3,
Anuntul care da fiori planetei : E mult mai periculoasa decat bombele nucleare

Miliardarul Elon Musk sustine ca inteligenta artificiala este mult mai periculoasa decat arsenalul nuclear pe care il detin la ora actuala unele dintre statele lumii si subliniaza ca este nevoie de. continuă pe Antena3

Varujan Vosganian, reactie virulenta dupa publicarea protocolului SRI-Parchetul General: Lucrurile sunt mult mai grave decat par

Deputatul ALDE Varujan Vosganian sustine ca protocolul incheiat intre Serviciul Roman de Informatii si Parchetul General arata foarte limpede o intruziune, o agresiune la adresa clasei politice. in.

Un anunt de angajare a atras 28 de milioane de aplicanti. O cifra mai mare decat populatia Australiei

Peste 28 de milioane de persoane, o cifra mai mare decat populatia Australiei, au aplicat pentru aproximativ 90. 000 de posturi la caile ferate indiene, companie care trece printr-o modernizare de 105 miliarde de.

Statia spatiala chineza va intra in atmosfera Pamantului mai tarziu decat au estimat expertii initial: noi informatii despre zona si momentul impactului

Reintrarea statiei spatiale chineze Tiangong-1 si prabusirea ei pe Pamant va avea loc mai tarziu decat estimarile initiale, oamenii de stiinta avand si date mai precise in privinta zonei spre care se vor indrepta resturile laboratorului spatial.

Turcan, despre campania USR Fara penali in functii publice: Statutul PNL este mai dur decat aceasta initiativa

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a afirmat vineri ca saluta initiativa Uniunii Salvati Romania Fara penali in functii publice prin care isi propun sa modifice Constitutia Romaniei, insa a precizat ca statul PNL este mai dur decat aceasta propunere.

Obiectul pe care sa nu pui niciodata mana in camera de hotel. E mai rau decat crezi

Un studiu dezvaluie detalii pe care probabil nu le stiati: in cele mai multe camere de hotel uscatorul de par poarta mai multi microbi decat scaunul de toaleta. Facilitatile si serviciile oferite de.

Esti mai creativ decat crezi

Cand oamenii afla ca tin cursuri de Gandire creativa sau Branding personal, una dintre cele mai comune replici pe care le primesc este Mi-ar placea sa fac un curs de genul asta - as vrea sa fiu si eu creativ! Spre surprinderea lor, raspunsul meu este: De fapt, deja esti.

PASTE 2018. De ce au catolicii Pastele mai devreme decat crestinii ortodocsi

Data Pastilor este, conform primului conciliu de la Niceea, prima duminica dupa prima luna plina care cade dupa sau de echinoctiul de primavara. in vreme ce Biserica Catolica si.

Helen Mirren a dezvaluit secretul care o ajuta sa arate mult mai tanara: procedura estetica facuta de actrita la 72 de ani. Face o mare diferenta FOTO

Actrita britanica Helen Mirren, in varsta de 72 de ani, a dezvaluit secretul care o face sa arate mult mai tanara si sa aiba mai multa incredere in aspectul ei fizic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )