Libnet.ro
UNICEF

16:30

Anuntul despre Ion Iliescu tocmai a fost facut: Din pacate, fostul presedinte...

B1 B1,
Anuntul despre Ion Iliescu tocmai a fost facut: Din pacate, fostul presedinte...

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este favorabila, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius. continuă pe B1

UPDATE Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala din cauza problemelor cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis sa il interneze pe fostul presedinte, potrivit reprezentantilor unitatii medicale.

Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitala. Fostul presedinte, internat pentru probleme cardiace

Fostul presedinte al RomanieiIon Iliescua ajuns din nou la Spitalul Elias. Fostul sef de stat a ajuns vineri dupa-amiaza cu putin timp la unitatea medicala. Ion Iliescu a fost operat, la inceputul.

Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitala

Fostul presedinte al RomanieiIon Iliescua ajuns din nou la Spitalul Elias. Fostul sef de stat a ajuns vineri dupa-amiaza cu putin timp la unitatea medicala. Ion Iliescu a fost operat, la inceputul.

Ce avere are Ion Iliescu. Fostul presedinte primeste o pensie frumusica de la stat, dar nu aici e partea importanta a agoniselii sale de-o viata

Cu cateva zile in urma, Ion Iliescu a fost dus de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Nu se stiu foarte multe detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Romaniei. in ultimul timp acesta s-a ingrijit mai mult, pentru ca a efectuat controale dese la medic si a avut chiar diverse operatii. De-a .

Ion Iliescu, la spitalul Elias: Care este starea fostului presedinte

UPDATE: Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace. Fostul presedinte Ion Iliescu se afla la Spitalul Elias din Capitala. Deocamdata nu este clar daca fostul sef al.

Ce inseamna sindromul coronorian acut, afectiunea de care ar suferi Ion Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias cu noi probleme cardiace. Potrivit unor surse medicale, Iliescu ar suferi desindrom coronarian acut. Potrivit sfatulmedicului. ro, termenul.

Surse: Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias cu simptomele unui infarct

Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias din Capitala. Fostul presedinte ar fi ajuns la unitatea medicala cu simptomele unui infarct, informeaza surse citate de Antena 3. Iliescu a ajuns la Elias.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. El va ramane in continuare in spital, iar medicii au anuntat ca starea lui este favorabila. Starea de sanatate a lui .

Spitalul Elias, informare de ultima ora despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Informatii de ultima ora privind starea de sanatate a fostului presedinte Ion Iliescu, in varsta de 89 de ani. Domnul Iliescu se simte mai bine sambata, nu are simptome cardiace, se mobilizeaza si se.

Ce vesti au medicii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu se recupereaza, starea sa de sanatate este una usor favorabila, dar va ramane in continuare internat la spitalul Elias din Capitala din cauza problemelor cardiace, anunta medicii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )