Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul dezastruos pentru toti cei cu masini pe benzina, motorina si nu numai. Vor scoate mai multi bani din buzunare

Playtech Playtech,
Anuntul dezastruos pentru toti cei cu masini pe benzina, motorina si nu numai. Vor scoate mai multi bani din buzunare

Toti soferii din Romania ar trebui sa se informeze urgent despre noile schimbari. E vorba de pretul RCA si de data asta nu mai e de joaca. Conform noilor schimbari, soferii care provoaca. continuă pe Playtech

Anuntul de la Casa de Sanatate pentru toti romanii. Ce pot face acum gratuit de la 1 decembrie

Casa de Sanatate a facut anuntul pentru toti romanii cu privire la pot face acum gratuit de la 1 decembrie. Astfel, asiguratii pot beneficia, incepand cu data de 1 decembrie, de analize de laborator si investigatii medicale paraclinice pe intreg teritoriul Romaniei, in baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist, potrivit unei hotarari .

Se baga bani pe card! Banca Transilvania a facut anuntul pentru toti clientii sai

Banca Transilvania este printre primele banci din Romania care a dat drumul granturilor pentru IMM-uri. Numarul de companii se ridica la aproximativ 51. 000, iar banii vor ajunge pana la finele acestei saptamani in conturile acestora. 000 de IMM-uri primesc banii de la Banca Transilvania intr-un comunicat emis zilele acestea Banca Transilvania anunta startul la miccogranturile .

Mesajul ING Bank pentru toti clientii sai. Ce se intampla cu platile online

ING Bank a facut un anunt pentru toti clientii sai in care informeaza ce se intampla cu platile online. Mesaj de la ING BANK pentru toti clientii sai din Romania. Ce se intampla ING Bank are miercuri un nou mesaj important, de ultima ora, pentru toti clientii sai din toata Romania, unul despre care ar .

Simona Halep, mesaj manifest pentru toti romanii. Ce a transmis marea campioana

Simona Halep s-a alaturat campaniei Cumpara de langa tine, initiata sponsorul ei, Banca Transilvania. Astfel, sportiva de pe locul 2 mondial ii indeamna pe toti romanii sa faca achizitii de la micile afaceri din cartier. Pentru a sprijini firmele de cartier din Romania in aceasta perioada foarte dificila. Cu numeroase restrictii provocate de pandemia de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )