Libnet.ro
UNICEF

19:15

Anuntul diminetii: amenda colosala pentru Banca Transilvania. Atentie daca patesti asa ceva

Playtech Playtech,
Anuntul diminetii: amenda colosala pentru Banca Transilvania. Atentie daca patesti asa ceva

Banca Transilvania a primit o amenda colosala dupa ce un client a initiat un demers aproape fara precedent. Banca Transilvania a primit o amenda uriasa dupa ce mail-ul unui client s-a. continuă pe Playtech

Banca Transilvania, lovita din plin. E oficial, a primit o amenda socanta: nu s-a mai intamplat asa ceva

Lovitura crunta pentru Banca Transilvania! Amenda uriasa din cauza unui incident nefericit. Ce s-a intamplat la una din cele mai cunoscute banci de la noi din Romania? Suma care trebuie platita intrece imaginatia. Amenda uriasa pentru Banca Transilvania Autoritatea Nationala de Supraveghere a finalizat o investigatie care a vizat operatorul Banca Transilvania SA. Aceasta a .

Vestea diminetii de la Banca Transilvania: e vorba direct de banii romanilor

Banca Transilvania, prin vocea analistului Andrei Radulescu, a pus punctul pe i: unde se duc banii romanilor si ce trebuie sa se schimbe urgent. Acesta a explicat in detaliu. Andrei Radulescu.

Schimbari in confirmarea platilor online incepand cu ianuarie 2021. Gabriela Nistor, Banca Transilvania: O persoana care are card va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori din urmatorii 3: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este

Anul acesta a fost marcat de o crestere spectaculoasa a cumparaturilor online, pandemia schimband complet obiceiul de consum al oamenilor, iar odata cu cresterea cumparaturilor online au crescut si platile cu cardul online. incepand cu ianuarie 2021 vor avea loc o serie de schimbari referitoare la confirmarea platilor online si pentru a intelege mai bine ce se schimba si cu ce ne ajuta acest lucru am discutat cu Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail la Banca Transilvania. O persoana care are card, incepand cu ianuarie 2021, va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este. Ce inseamna, mai exact, pentru clientii BT? Confirmarea platilor online prin una din cele doua metode: prin aplicatia BT Pay, folosind amprenta, face ID recunoastere faciala) sau metoda de deblocare a telefonului, ne-a explicat Gabriela Nistor.

Ajutorul pentru TAROM: termenii financiari ai imprumutului ce va fi acordat de Banca Transilvania. Va vinde un avion pana la finalul lui 2021 pentru reinnoirea flotei. Se estimeaza ca va ajunge pe profit in 2024

Asa cum se stie, Tarom si Blue Air primesc ajutoare de stat pentru compensarea pierderilor economice suferite in contextul pandemiei de COVID-19. Acea ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial in august OUG 139). Ministerul Finantelor Publice a pus in dezbatere modelul conventiei de garantare si modelul scrisorii de garantie care cuprinde clauzele generale de garantare de catre stat a imprumutului, precum si termenii financiari ai imprumutului garantat de stat care va fi acordat TAROM de catre Banca Transilvania, in numele si in contul statului roman.

Mare grija la bani si la contul bancar: Banca Transilvania ofera asa ceva gratuit acum

Banca Transilvania vine in ajutorul clientilor care ar putea avea probleme cu contul bancar. De data asta e vorba de-o optiune gratuita care te scapa de unele batai de cap. in 2020, mai mult.

Cine este Ringo Damureanu, condamnat cu amenda penala pentru lovire. Deputatul AUR a participat la consultarile cu Klaus Iohannis

Cine este Ringo Damureanu, condamnat cu amenda penala pentru lovire. Deputatul AUR a participat la consultarile cu Klaus Iohannis. AUR este unul dintre cele mai discutate partide in ultimele zile, in urma scorului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )