Libnet.ro
UNICEF

07:45

Anuntul diminetii pentru elevi si profesori. Ministrul Educatiei spune totul despre profesorii nevaccinati

Playtech Playtech,
Anuntul diminetii pentru elevi si profesori. Ministrul Educatiei spune totul despre profesorii nevaccinati

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a facut un anunt pentru profesorii care se plang ca sunt trimisi la scoala nevaccinati. Acest lucru se intampla din cauza amanarii etapei de. continuă pe Playtech

Ziua marelui anunt pentru elevi, profesori si parinti

Intr-adevar, maine ar trebui sa fie ziua marelui anunt pentru cadrele didactice, elevii si parinti.

MINISTRUL EDUCATIEI: Trebuie schimbat orarul daca se redeschid scolile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a confirmat ca o decizie finala privind redeschiderea scolilor va fi luata in cursul zilei de marti. Cimpeanu a facut precizari si cu privire la cele cinci categorii de elevi si profesori care vor continua sa faca ore online chiar si in situatia ipotetica in care scolile se vor deschide din 8 februarie. Ministrul spune ca desi scenariul hibrid a fost eliminat, orele online vor fi grupate, acolo unde se impune.

Ministrul Educatiei, discutie cu reprezentantii scolilor din fiecare judet. Sorin Cimpeanu: Vrem sa ne asiguram ca stiu ce au de facut pentru a preveni riscul de incendiu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a tinut sa reaminteasca faptul ca problema autorizatiilor la incendiu, din scoli, este in lista datoriilor autoritatilor locale. Totodata, Cimpenau a precizat ca.

Ministrul Educatiei: Interesul major pentru deschiderea scolilor cu prezenta fizica se pastreaza (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca se pastreaza interesul privind redeschiderea scolilor, insa o decizie finala va fi luata marti, 2 februarie. La jumatatea lunii ianurie,.

Ministrul Educatiei, adevarul despre lipsa autorizatiilor de incendiu din scoli. Cate unitati scolare se afla in mare pericol

Sorin Cimpeanu a dezvaluit recent care este situatia scolilor cu privire la riscul la care sunt expuse in cazul unui incendiu. Desi au mai ramas sapte zile pana la revenirea elevilor in banci, ministrul Educatiei a declarat ca 15% din unitatile de invatamant nu dispun de o autorizatie de incendiu, iar 50% nu ar avea .

Ministrul Educatiei, despre testarea COVID a elevilor: Sunt doar 113 medici scolari la 17.000 de scoli

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat luni ca testarea de COVID a elevilor tine de Ministerul Sanatatii, iar forta celor din educatie este slaba intrucat exista doar 113 medici scolari la 17. 000 de scoli.

Pregatim decizia favorabila privind deschiderea scolilor la 8 februarie, anunta ministrul Educatiei

Pregatim o decizie favorabila privind deschiderea scolilor, a anuntat, luni, ministrul Educatiei, .

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea cadrelor didactice: 113.000 de angajati din sistemul de invatamant sunt programati si aproape 20.000 au fost deja vaccinati

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca disponbilitatea cadrelor didactice si a personalului din invatamant este mare, factorul limitativ in procesul de imunizare al cadrelor didactice fiind numarul.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: 15% din scoli au autorizatie la incendiu, iar 50% nu au nevoie

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca 15% din scoli nu au autorizatie la incendiu, desi este obligatoriu, iar 50% nu au nevoie de aceasta autorizatie.

Ministrul Educatiei: 15% dintre cladirile unitatilor scolare din Romania care au nevoie de autorizatie la incendiu nu sunt autorizate

Ministrul Educatiei Nationale, Sorin Cimpeanu, afirma ca 15% dintre cele peste 26. 000 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant, camine scolare, cantine si sali de sport ale scolilor nu detin autorizatie de securitate la incendiu desi necesita acest document.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )