Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul facut de Auchan despre magazinele inchise din Bucuresti si provincie

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Auchan despre magazinele inchise din Bucuresti si provincie

Toate magazinele Auchan din Bucuresti si din tara sunt deschise pentru clienti, echipele Auchan si cele din magazine restabilind de vineri seara buna functionare a sistemelor in cazul magazinelor afectate, a. continuă pe Antena3

REZULTATE Evaluare Nationala 2019. Anuntul facut de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti

REZULTATE Evaluare Nationala 2019. Capitala se afla pe pozitia a treia in urma rezultatelor inregistrate la Evaluarea Nationala, cu 84,94% candidati care au luat medii mai mari sau egale cu 5, a declarat mi.

Se ridica sau nu masinile in Bucuresti? Anuntul facut de primarul Gabriela Firea

Consilierii municipali din Primaria Capitalei au votat, miercuri, in sedinta CGMB, un proiect de hotarare care prevede ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea automobilelor parcate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice, care fac parte din reteaua principala de strazi a municipiului Bucuresti. in aceeasi zi, primarul general, Gabriela Firea, a venit cu lamuriri. Anuntul facut .

Se urcase intr-un tramvai din Bucuresti, cand a vazut ceva inedit in fata sa. A facut imediat o poza (FOTO)

Se urcase intr-un tramvai din Bucuresti, cand a vazut ceva inedit si cu totul neasteptat in fata sa. A scos telefonul si a facut imediat o poza pe care a postat-o pe o retea de.

Iubita lui Mazare, declaratii despre episodul arestarii din Madagascar: Ne-au luat toate lucrurile si ne-au tinut intr-un birou

Iubita lui Radu Mazare a facut declaratii la Penitenciarul Rahova, unde a venit sa-si viziteze viitorul sot. Roxana a povestit despre episodul arestarii din Madagascar. Eu am tot intrebat.

Cazul directoarei Colegiului German Goethe din Bucuresti, care NU cunoaste limba germana nici la nivelul copiilor, decis in instanta. Decizia de ULTIM MOMENT a Tribunalului Bucuresti

Directorul colegiului German Goethe din Bucuresti a fost eliberata din functie printr-o decizie a Tribunalului Bucuresti. Magistratii au dat dreptate asociatiei de parinti care s-a plans in instanta.

ASTAZI: Circulatia rutiera pe bulevardul Obregia din Bucuresti, inchisa

Circulatia rutiera pe bulevardul Alexandru Obregia din Bucuresti va fi inchisa, astazi, intre orele 9. 00 si 15. 00, pentru desfasurarea evenimentului Crosul Familiei, anunta un comunicat de presa.

Soferii aflati pe Calea Calarasilor din Bucuresti au avut parte de surpriza vietii lor. O nebunie! Iesea direct din asfalt! (FOTO)

Soferii aflati pe Calea Calarasilor din Bucuresti au avut parte de surpriza vietii lor. Direct din asfalt ieseadintr-o groapaun buchet de flori. Evident, alti soferi, enervati pe.

Mii de femei au navalit pe actorul turc Burak Ozcivit intr-un mall din Bucuresti!

Burak Ozcivit, unul dintre cei mai indragiti actori din serialele turcesti, s-a intalnit ieri cu fanii din Romania intr-un mall din Bucuresti! Iata cum a fost la eveniment! .

Mergea pe Calea Victoriei din Bucuresti, cand a auzit un zgomot puternic. A inteles imediat ce s-a intamplat. Totul a fost surprins de o camera (VIDEO)

Mergea pe Calea Victoriei din Bucuresti, cand a auzit un zgomot puternic. Si-a dat seama imediat ce s-a intamplat. O camera de supraveghere a surprins momentul. Ce se intamplase? O tanara aflata.

Planul Metrorex. Unde se va construi urmatoarea magistrala de metrou din Bucuresti

Metrorex are in plan sa construiasca o noua magistrala de metrou in Bucuresti. in contextul in care lucrarile la magistrala din Drumul Taberei inainteaza cu greu si cele de la linia de metrou spre Aeroportul Otopeni intampina dificultati, o magistrala care sa lege orasele Bragadiru de Voluntari, printr-o linie de metrou care sa treaca prin .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )