Libnet.ro
UNICEF

11:15

Anuntul facut in urma cu putin timp de unul din cei mai indragiti prezentatori ai Antenei 3. A fost o experienta incredibila

Antena3 Antena3,
Anuntul facut in urma cu putin timp de unul din cei mai indragiti prezentatori ai Antenei 3. A fost o experienta incredibila

Indragitul prezentator TV, Niels Schnecker, a anuntat in aceasta dimineata ca va pleca de la Antena 3 pentru ca a acceptat numirea ca director de campanie electorala pentru Crin Antonescu - Prezidentialele din. continuă pe Antena3

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Informatie de ultima ora. Unul din soferi era POLITIST

Ancheta demarata in cazul accidentului din Muntenegru scoate la iveala detalii socante. Unul din cei doi soferi era politist, angajat de Politia Capitalei, la departamentul Logistica. Nu se stie insa daca.

Seful Toyota, unul dintre cei mai prost platiti CEO din industria auto

Directorul general al Toyota, Akio Toyoda, nepotul fondatorului companiei, a primit anul trecut o crestere cu 35% a compensatiei financiare, la 184 milioane yeni 1,9 milioane de dolari), dar ramane unul dintre cei mai prost platiti executivi din.

Unul dintre cei doi soferi din autocarul prabusit in Muntenegru era angajat al MAI, la Politia Capitalei

Unul dintre cei doi soferi de la bordul autocarului care s-a prabusit duminica in Muntenegru era politist in cadrul Ministerul Administratiei si Internelor, fiind angajat la Politia Capitalei. Acesta se afla.

ACCIDENT Muntenegru: Unul din soferi era politist.

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, relateaza Mediafax. Omul legii era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti, in etape, in Romania. Care sunt spitalele unde vor fi internati ranitii Stire in curs de actualizare.

EVALUAREA NATIONALA 2013. MODIFICAREA aprobata in urma cu putin timp de Ministerul Educatiei

Programul contestatiilor la Evaluarea Nationala a fost modificat, la cererea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. Astfel, in ziua de sambata, contestatiile pot fi primite pana la ora 22:00. Cererea a fost.

Ea l-a cucerit pe unul dintre cei mai doriti cantareti ai lumii

A reusit sa puna mana pe unul dintre barbatii doriti ai lumii, iar acum arata ce a ajutat-o sa.

ACCIDENT in Mehedinti: Doi din cei 14 elevi dintr-un microbuz au fost raniti.

Doi copii au fost raniti, miercuri, in Mehedinti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un autovehicul, relateaza Mediafax. Autobuzul transporta 14 elevi din localitatea mehedinteana Corcova, care se intorceau dintr-o excursie de la Drobeta Turnu Severin. In apropiere de Portile de Fier I, pe DN 6, autocarul s-a ciocnit cu un autovehicul inmatriculat in Bulgaria, a explicat potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Mehedinti, Nicolae Lohon. El a precizat ca, din .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )