Libnet.ro
UNICEF

22:45

Anuntul facut de Valentina Pelinel pe Facebook. Eu si cu bebe...

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Valentina Pelinel pe Facebook. Eu si cu bebe...

Valentina Pelinel este probabil cea mai discutata vedeta de la noi, dupa ce a anuntat ca e insarcinata fara sa divulge numele tatalui. Blonda a inceput deja sa isi implice copilul nenascut in viata prof. continuă pe Antena3

Valentina Pelinel, in rochie de mireasa! Uite cum arata gravida si ce bine i se vede burtica

Valentina Pelinel a imbracat rochia de mireasa. Insa nu pentru nunta sa ci pentru o sedinta foto. Blonda a purtat o rochie mulata alba ce i-a scos in evidenta burtica de gravida. Buna dimi. Bebe e deja la a doua lui.

Ce a decis Valentina Pelinel in privinta numelui copilului

Modelul Valentina Pelinel impartaseste fanilor ei pe Facebook fiecare zi din viata ei fericita de viitoare mamica, scrie Libertatea. Daca zilele trecute a povestit despre primele miscari ale fatului spunand.

Valentina Pelinel o da in judecata pe Monica Tatoiu. Copilul meu nenascut nu are nicio vina

Razboiul dintre Monica Tatoiu si Valentina Pelinel capata proportii. Dupa ce femeia de afaceri a facut cateva declaratii in care a vorbit despre fosta doamna Boureanu, aceasta din urma are de gand sa o.

Valentina Pelinel, gravida in rochie de mireasa

Valentina Pelinel a imbracat rochia de mireasa desi este insarcinata in aproape sase luni. Iata cum arata vedeta in rochia alba si cu ce ocazie a purtat-o.

Valentina Pelinel va avea un baietel

Valentina Pelinel va avea un baietel. Este primul membru al familiei sale, de sex masculin, dupa multe generatii de fete. Iata ce spune vedeta.

Fotografii explozive cu Valentina Pelinel. Cristi Borcea nu trebuie sa le vada

Zilele petrecute dupa gratii de Cristi Borcea s-ar putea sa para mai lungi acum, cand Valentina Pelinel este insarcinata, iar toata presa il da drept tatal copilului. Totusi, Borcea are si alte motive de.

Valentina Pelinel a primit primul cadou pentru copilul pe care il va avea cu Borcea

Valentina Pelinel abia asteapta sa devina mamica. Familia si prietenii sunt alaturi de ea si se pare ca primele cadouri deja au inceput sa apara. Blondina a primit niste pantofiori albi insotiti de un mesaj ce cu.

Valentina Pelinel, dezvaluiri despre sarcina si despre viitorul sau. Ce asteapta de la barbatul de langa ea

Valentina Pelinel a vorbit intr-un interviu pentru Videoblogul Mireselor despre cum vrea sa fie partenerul ei de viata, dar si despre faptul ca vrea sa nasca in Romania. Nu a contat partea financiara pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )