Libnet.ro
UNICEF

16:45

Anuntul facut de vecinii bulgari, referitor la criza din Grecia: Suntem PREGATITI

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de vecinii bulgari, referitor la criza din Grecia: Suntem PREGATITI

Criza financiara din Grecia nu va avea consecinte grave asupra sectorului financiar din Bulgaria, anunta ministrul de Externe al Bulgariei, Daniel Mitov. Grecia este extrem de importanta pentru noi, ca. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Romania, afectata de criza din Grecia

Criza din Grecia are efecte in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Leul a inregistrat cea mai mare depreciere din Europa de Est, iar Euro a crescut puternic in ultimele ore. Pe piata interbancara de la noi,.

Leul, afectat de criza din Grecia: BNR a cotat euro la 4,4931 lei

Leul este afectat de criza din Grecia, iar Banaca Nationala a Romaniei a cotat luni euro la 4,4931 lei, iar dolarul american la 4,0469 lei, informeaza B1 TV. Situatia din Grecia afecteaza toata Europa. Cu cat.

Bursele asiatice deschid saptamana in scadere, influentate de criza din Grecia

Criza din Grecia a afectat pietele asiatice, care au deschis saptamana in scadere. Bursa din Tokyo a pierdut 2,25%, cea din Seul 1,17%, Taipei 1,70%, iar Hong Kong 1,46%. Si bursa din Sydney a scazut cu 1,62%. Cresteri s-au inregistrat doar pe bursele din China continentala fara cea din Hong Kong), care fusesera afectate de scaderi puternice, de peste 7%, vinerea trecuta, informeaza AFP.

Criza din Grecia afecteaza cursul euro. Ce nivel a atins moneda

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat moneda euro la 4,4931 lei si dolarul la 4. 0469, pe fondul turbulentelor din Grecia.

Criza din Grecia: SP a retrogradat ratingul statului elen cu o treapta, la nivelul CCC-

Standard Poor039;s a retrogradat luni ratingul Greciei cu o treapta, la nivelul CCC-, afirmand ca premierul elen Alexis Tsipras pune in pericol stabilitatea economica a tarii, prin convocarea referendului referitor la masurile de austeritate propuse.

Criza din Grecia LIVE: Cele mai importante evenimente ale zilei

Cu o datorie de 1,54 mld. euro scadenta marti, Grecia a inceput saptamana pe marginea prapastiei. Cititi in continuare filmul celor mai importante evenimente determinate de criza elena atat in Romania, dar si peste granita.

CRIZA din Grecia, explicata intr-un singur GRAFIC

Graficul de mai jos, realizat de o institutie bancara in cursul anului 2015, explica foarte clar de ce Grecia are problemele pe care le stie deja o lume intreaga. Ce se vede mai jos este Produsul.

Despre criza din Grecia: Rusia intelege bine politica lui Tsipras si spera ca UE va evita un scenariu cu consecinte nefaste

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, intelege bine politica premierului grec Alexis Tsipras si spera ca Uniunea Europeana va evita in Grecia un scenariu cu consecinte nefaste, a anuntat luni.

4 grafice care-ti vor spune cam tot ce vrei sa stii despre criza din Grecia

Grecia este parte a Zonei Euro inca din anul 2001, ceea ce, pentru aproape 15 ani, i-a asigurat o pozitie cat se poate de legitima la nivel mondial, scriu bancherii de la Banca feroviara pe blogul Elara. ro. Pentru inceput, este important sa stim ca Uniunea Economica si Monetara presupune coordonarea politicilor economice si fiscale, o politica monetara comuna si o moneda comuna - euro. Cu toate ca toate cele 28 state membre UE participa la uniunea economica, unele tari au dus integrarea mai departe, prin adoptarea monedei unice. Impreuna, aceste tari formeaza zona euro. Acum, pentru noi este foarte clar de ce stabilitatea unui stat din zona euro este foarte importanta pentru intreg, indiferent de marimea sau de proactivitatea jucatorului pe piata.

Bancul zilei: Cum se rezolva criza din Grecia

Zilele acestea, Grecia nu este doar tinta presiunii liderilor Europeni, dar si a parodiilor pe internet, scrie un blog. Noua initiativa UE: adopta un grec pentru doar 500 de euro! Pentru aceasta suma, el va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,331 seconds )