Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUNTUL a fost CONFIRMAT! Este vorba despre indragita artista MIRABELA DAUER!

B1 B1,
ANUNTUL a fost CONFIRMAT! Este vorba despre indragita artista MIRABELA DAUER!

Mirabela Dauer este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. REPEDE CLICK AICI: IMAGINI DIN TIMPUL PRIMII NOPTI DE AMOR A ANTONIEI! CU CINE A FACUT-O PRIMA DATA! FOTO NECENZURAT) Cu ocazia venirii. continuă pe B1

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre IRINA LOGHIN! Anuntul TRIST a fost facut dupa ACCIDENT

Marea artista Irina Loghin a publicat un mesaj plin de tristete pe pagina personala de Facebook, iar fanii au reactionat imediat. Anii zboara rand pe rand,/Si-nzori ma trezesc plangand /Si-am un.

Focar de gripa la o gradinita din municipiul Buzau. Virusul gripal a fost confirmat la sase copii

Autoritatile sanitare din Buzau vor declara focar de infectii respiratorii la o gradinita cu program prelungit din Buzau, dupa ce in cazul mai multor copii a fost confirmat virusul gripal.

CCR discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind modificarea Legii referendumului. Despre ce modificari este vorba

Curtea Constitutionala discuta, miercuri, o sesizare a presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile aduse Legii referendumului, anunta Agerpres. Sesizarea a fost transmisa la inceputul lunii ianuarie.

Dancila, dupa ntlnirea de luni cu procurorii: Nu a fost vorba despre o negociere / Au fost discutii deschise pentru a identifica cele mai bune solutii pentru functionarea corecta a sistemului judiciar

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, miercuri, tuturor ministrilor ca, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare, sa organizeze din timp consultari cu toate partile interesate, relateaza Agerpres. De asemenea, Dancila a spus ca la intalnirea cu procurorii de luni pe legile justitiei au fost discutii deschise si constructive pentru a identifica cele mai bune solutii pentru functionarea corecta a sistemului judiciar, nu negocieri, pentru ca independenta Justitiei si respectarea drepturilor cetatenilor nu se negociaza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )