Libnet.ro
UNICEF

11:00

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Playtech Playtech,
Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta . continuă pe Playtech

Cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri. Metoda Viorica Dancila vs. Klaus Iohannis

Iata cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri. Astfel, cu o zi inainte de alegerile locale 2020, aceasta si-a schimbat pozele de Facebook in care apare cu familia ei. Cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri De altfel, la fel a .

Adio, Nicusor Dan! Gabriela Firea nu renunta la Primaria Bucurestiului. Cum vrea sa-l inlature pe castigator

Batalia pentru Primaria Capitalei de abia acum incepe. Lovitura dura pentru Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea anunta un nou razboi. Aceasta a declarat marti seara ca exista informatii potrivit carora au existat multe greseli la numaratoarea voturilor, motiv pentru care, lucrurile nu vor ramane asa. Nereguli fara precedent sesizate de Gabriela Firea in cursul .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

Gabriela Firea il acuza pe Marius Pieleanu ca a planuit o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde, ca ea sa piarda alegerile Reactia sociologului

UPDATE, 29 septembrie, ora 23. 00: Gabriela Firea l-a acuzat, marti seara, pe Marius Pieleanu ca a pus la punct o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde din ziua alegerilor locale, cu.

Alegeri Locale 2020: votul a inceput. Gabriela Firea a ajuns la urne inainte sa se deschida sectia

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii nostri nu au asteptat mult pana sa mearga la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de aceasta data de porecla pe care i-a dat-o sotul ei, Florin Pandele. Asadar, Albinuta a mers la urne inca dinainte ca acestea sa se deschida, luandu-i prin surprindere .

Gabriela Firea, despre stoparea stimulentului de 1.000 de euro pentru donatorii de plasma: Acest program TREBUIE sa continue!

Gabriela Firea sustine ca proiectul prin care donatorii de plasma sanguina primesc 1. 000 de euro trebuie sa continue, in ciuda dorintei primarului ales al Capitalei, Nicusor Dan, de a stopa acest stimulent din cauza faptului ca ar fi ilegal.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Gabriela Firea si Simona Gherghe nu mai sunt prietene! Cum a sabotat-o Razvan, sotul prezentatoarei Mireasa

Gabriela Firea si Simona Gherghe au trecut de la prietenie la sfidare. Razvan Sandulescu, sotul prezentatoarei show-ului Mireasa Antena 1) a fost cel care a pus punct relatiei de amicitie de aproape 20 de ani dintre cele doua. Barbatul a fost seful de campanie al lui Nicusor Dan. Politica a invins sentimentele. Prietenia dintre Gabriela .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )