Libnet.ro
UNICEF

22:45

Anuntul oficial asteptat de milioane de romani. Peste 70% dintre noi trebuie sa ne vaccinam

Playtech Playtech,
Anuntul oficial asteptat de milioane de romani. Peste 70% dintre noi trebuie sa ne vaccinam

Vestea asteptata de milioane de romani a venit! Ce detalii sunt aduse in prim-plan despre vaccinul anti-COVID-19? Guvernul estimeaza ca 70% din populatie urmeaza sa primeasca antidotul. Care e strategia oficialilor? Vaccin anti-COVID-19 Romania. Care e strategia Guvernului? Guvernul aduce noi detalii romanilor despre vaccinul anti-COVID-19. Oficialii sustin ca 70% din populatie va fi vaccinata . continuă pe Playtech

Glovo a facut anuntul mult asteptat de clienti. Ce se intampla cu livrarile lor

Glovo a lansat astazi noua sa divizie de business, Q-Commerce, marcand astfel o noua etapa in livrarea la domiciliu. Astfel, noul serviciu ofera posibilitatea clientilor de a primi orice in numai treizeci de minute, uneori chiar in mai putin timp. Glovo se extinde. Va livra la domiciliu, aproape orice, in maxim de 30 de minute .

Ce se intampla cu trupa Andre. Andreea Balan a facut anuntul oficial

Vesti fabuloase pentru fanii trupei Andre. Andreea Balan si Andreea Antonescu se reunesc pentru o noua piesa care poarta semnatura faimoasei trupe feminine. Ce se intampla cu trupa Andre Vestea unei noi piese semnata Andre a fost data de Andreea Balan. Amintirile frumoase le pastram in suflet pentru todeauna! Abia asteptam sa ascultati Nostalgii In .

Peste 70 de organizatii din domeniile social, educatie, sanatate solicita Guvernului sa fie consultate in implementarea Planului National de Relansare si Reilienta

Peste 70 de organizatii din domeniile social, educatie, sanatate, ocupare, locuire solicita printr-o scrisoare deschisa Guvernului Romaniei, Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale sa fie.

Peste 70 de organizatii sociale solicita consultari reale pentru Planul de Relansare si includerea de masuri pentru persoane vulnerabile

Peste 70 de organizatii cu experienta, expertiza si reprezentativitate in domenii precum social, educatie, sanatate, ocupare, locuire solicita printr-o scrisoare deschisa Guvernului Romaniei, Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale sa fie consultate in mod real in procesul de planificare, realizare si implementare a Planului National de Relansare si Rezilienta.

Sondaj Novel Research: Peste 40% dintre romani spun ca niciun alt partid nu ar fi putut guverna mai bine decat PNL

Un sondaj Novel Research arata ca, in opinia a 40,5% dintre repondenti, niciun alt partid nu ar fi putut realiza o guvernare mai buna decat PNL. 31,5% dintre cei care au raspuns intrebarilor au indicat alte.

Peste jumatate dintre IMM-uri mai au bani de supravietuire pentru 1-2 luni

Al doilea val al pandemiei de COVID si noile restrictii impuse de autoritati au afectat si mai puternic economia romaneasca, in principal sectorul IMM-urilor, acolo unde problemele financiare s-au acutizat. 58% dintre reprezentantii companiilor, chestionate intr-un nou barometru Sierra Quadrant, afirma ca mai au fonduri disponibile numai pentru 1-2 luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )