Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul SURPRIZA facut de Gigi Becali: Galca si-a incheiat contractul

Antena3 Antena3,
Anuntul SURPRIZA facut de Gigi Becali: Galca si-a incheiat contractul

Costel Galca este pe cale sa devina primul antrenor din istorie, demis dupa ce reuseste tripla. E o bucurie foarte mare. Facem cinci-sase transferuri pentru Champions League. Mirel Radoi va fi antrenorul. continuă pe Antena3

Becali: Galca si-a incheiat contractul. Ii multumim foarte mult pentru ceea ce a facut la Steaua

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seara, ca tehnicianului Constantin Galca i s-a incheiat contractul, subliniind ca acesta are o oferta de la o echipa din Arabia, informeaza prosport. ro.

Gigi Becali vede Steaua campioana: O sa iau sapte-opt jucatori, tot ce e mai bun

Gigi Becali este convins ca Steaua va fi campioana si in acest sezon. El sustine ca va intari echipa antrenata momentan de Constantin Galca cu sapte-opt jucatori, tot ce este mai bun in fotbalul romanesc.

Mitropolia Moldovei si Bucovinei a cerut pomana un teren de la Gigi Becali. Latifundiarul proaspat iesit din puscarie s-ar putea intalni cu iPS Teofan

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei i-au solicitat latifundiarului Gigi Becali, patronul FCSB, donarea unui teren in judetul Iasi pe care ar urma sa fie ridicata o biserica. Becali a declarat ca se va intalni cu iPS Teofan, joi, la Iasi.

Gabi Balint, deranjat ca Gigi Becali a inceput sa intre iar in direct la TV: il consider inferior, nu am nevoie de milioanele lui! Nu s-a schimbat deloc

De cateva zile, Gigi Becali si-a reluat obiceiul de a vorbi in direct la televizor, iar postul ales este DigiSport, care-l are printre invitati permanenti pe Gabi Balint.

Dan Petrescu a vrut sa antreneze gratis Steaua. Ce i-a raspuns Gigi Becali

Gigi Becali a declarat ca Dan Petrescu s-a oferit sa pregateasca Steaua gratis pana in vara, dar ca el nu a fost de acord cu aceasta varianta din motive financiare.

Motivul pentru care Gigi Becali il readuce pe Radoi la Steaua: Cand am intrat la puscarie, a venit cu milionul de euro!

Gigi Becali a vorbit despre cum au decurs discutiile cu Mirel Radoi pentru revenirea sa la Steaua. Radoi a jucat in Ghencea intre 2000 si 2008, iar timp de sase ani a fost capitanul si liderul de necontestat al echipei.

Gigi Becali anunta transferuri importante la Steaua

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a anuntat transferuri importante la formatia sa daca va reusi castigarea campionatului. Steaua ocupa primul loc, cu doua puncte in fata celor de la ASA Tg. Mures, cu o etapa inaintea finalului de sezon.

Gigi Becali: Mirel Radoi va fi antrenorul Stelei din sezonul viitor

Mirel Radoi va fi antrenorul Stelei, incepand din sezonul viitor, a anuntat Gigi Becali, in momentul in care a ajuns la Arena Nationala pentru a vedea meciul Stelei cu FC Botosani, informeaza.

Dezvaluiri incendiare din sanul Stelei. Cum s-a facut Dan Petrescu pres in fata lui Gigi Becali pentru a fi numit antrenor in locul fostului sau coleg, Costel Galca

A luat Cupa Ligii, are sanse foarte mari de a castiga si celelalte trofee puse in joc, Cupa Romaniei si titlul de campioana, dar cu toate acestea nu va ramane la Steaua si din vara. Mai mult decat atat, Costel Galca a fost sapat sistematic in ultimele luni, atat de fostul antrenor al ros-albastrilor, Laurentiu Reghecampf, cat si de altii.

Gigi Becali, obligat sa plateasca jumatate de milion de euro pentru ca nu a respectat conditiile privatizarii fabricii de armanent din Dragasani (VIDEO)

Latifundiarul din Pipera este obligat de instanta sa plateasca 500. 000 de euro pentru ca nu a respectat conditiile privatizarii fabricii de armanent din Dragasani. Uzina a fost cumparata de Becali in 2004.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )