Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Smiley...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Smiley...

Smiley organizeaza in fiecare an un concert-eveniment la Arenele Romane din Capitala. Pregatirile pentru eveniment dureaza cateva luni bune dar, cu toate acestea, artistul nu castiga niciun ban de pe urma. continuă pe B1

O veste SOC zguduie muzica populara romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru marea doamna a cantecului popular romanesc. Starea de sanatate a sotului Mariei Ciobanu s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

O veste soc bulverseaza lumea mondena! Medicii au confirmat: Din pacate este vorba de Catalin Botezatu...

Catalin Botezatu are un program extrem de incarcat, in ciuda problemelor grave de sanatate. Pana la varsta de 51 de ani, designerul a suferit trei preinfarcturi si are montate la inima cinci stenturi si.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o alta veste BULVERSEAZA lumea muzicii populare: Din pacate, este vorba de indragita Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu, indragita cantareata de muzica populara, a dezvaluit ca a visat-o pe buna sa prietena, Ionela Prodan. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis sa vin .

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Da, este vorba despre celebrul cantaret Smiley...

Simley este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania si, in fiecare an, tine sa-si bucure fanii printr-un concert organizat la Arenele Romane. Putini sunt cei care stiu insa ca Smiley nu castiga.

Anuntul BOMBA a fost facut: Da, este vorba despre Smiley! Fanii sunt in stare de soc...

Smiley a anuntat ca este milionar. pe Instagram. Cunoscutul artist si-a atras fanii atat din lumea muzicala, cat si odata cu participarea la show-ul PRO TV Vocea Romaniei sau la Romanii au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )