Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Stefan Banica Jr. a dat de belea. Se pare ca are multe datorii la stat. VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Firma detinuta de. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, insa, de curand, aceasta a vorbit despre problemele sale de sanatate.

Probleme de sanatate pentru Carmen Dan. Anuntul a fost facut de un om important din PSD

Carmen Dan are probleme de sanatate! Nicolae Moga, cel care a fost numit oficial, in cursul zilei de ieri, sef la Interne, a dezvaluit totul. Ce a spus cel care i-a luat locul acesteia la conducerea MAI? Nicolae Moga, dezvaluiri despre starea de sanatatea a lui Carmen Dan Nicolae Moga, noul ministru al Internelor, a .

SURPRIZA ZILEI: Marian Godina si-a MARIT FAMILIA! Anuntul a fost facut chiar de sotia sa (FOTO)

Marian Godina si sotia sa, Georgiana, au uimit pe toata lumea cand au decis sa-si achizitioneze o alpaca. S-a dovedit insa a fi o decizie buna pentru ca simpaticul animal le-a adus un plus de disctractie.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis trece prin momente foarte grele dupa ce a avut un atac cerebral. El a inceput sa isi piarda memoria si nici dupa externare nu se simte bine.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

In ciuda gravelor probleme de sanatate cu care s-a confruntat in ultima perioada, Viorel Lis a reusit sa suprinda intreaga lume mondena autohtona.

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Desi primar al Capitalei Viorel Lis, a avut grave probleme de sanatate in ultima perioada, sotia sa, Oana Lis pare mai degraba tanara si nelinistita.

VIDEO Tragedie in sport. Boxerul Maxim Dadashev a murit, dupa ce a fost facut KO in ring

O noua tragedie loveste lumea sportului. Boxerul Maxim Dadashev a murit, la 4 zile dupa ce a fost facut knockout in ring de Subriel Matias. Dadashev a fost indus in coma dupa meciul de vineri, iar medicii au declarat ca sportivul a suferit daune cerebrale severe. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru .

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, trimis in judecata de Sectia speciala, a fost suspendat din functie

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea a fost suspendat din functie de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), potrivit Agerpres. Lucian Onea a fost trimis in judecata de Sectia pentru anchetarea magistratilor pentru represiune nedreapta si cercetare abuziva.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Dezaluiri emotionante in showbiz! Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit, in adolescenta, si de hepatita A.

Drama in teatrul romanesc: Din pacate este vorba de Tora Vasilescu... Fanii sunt in lacrimi

Sunt deja cativa ani buni de cand actrita Tora Vasilescu s-a retras din viata publica, preferand sa duca o viata linistita in casa ei din Buftea. O alegere cu atat mai potrivita cu cat aceasta a avut o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2407 seconds )