Libnet.ro
UNICEF

22:00

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

B1 B1,
ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa. continuă pe B1

MODIFICARE de ultima ora la Codul Rutier! Ce se intampla daca ai DEPASIT VITEZA legala! Toti soferii sunt AFECTATI...

Plenul Camerei Deputatilor a votat pe articole proiectul de lege de modificare a Codului rutier, in sensul in care masinile de politie cu radar trebuie presemnalizate cu un panou afisat cu 500 - 1. 000 de metri inainte,.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru PSD

Klaus Iohannis isi reia tirul la adresa majoritatii PSD pe tema modificarilor Codului Penal si intr-o postare pe Facebook. Este revoltator si inadmisibil modul in care PSD a trecut prin Parlament.

CCR, decizie DE ULTIMA ORA in scandalul MOMENTULUI! TOTI magistratii vor fi AFECTATI

Judecatorii CCR au respins, astazi, sesizarea PNL referitoare la modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, care prevede infiintarea unei sectii speciale pentru investigarea faptelor comisie de.

Magistratii, cerere de ultima ora la adresa lui Klaus Iohannis: Trei parlamentari ar fi votat ILEGAL modificarile la Codul Penal(DOCUMENT)

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe tema modificarilor adoptate de Parlament la Codul Penal. Reprezentantii FJR.

TARICEANU, mutare de ULTIMA ORA in SCANDALUL Codurilor Penale: intalnire de URGENTA cu ambasadorii statelor UE

Sefului Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a initiat o intalnire cu ambasadorii din tarile membre ale Uniunii Europene, in contextul controversatelor modificari ale Codurilor Penale. Tariceanu.

AMANUNTE de ultima ora despre emisiunea Poftiti la noi: Din pacate este vorba de LIVIU VARCIU si NEA MARIN... chiar si Andrei Stefanescu a confirmat...

Liviu Varciu se va confrunta in premiera cu Nea Marin la reality-show-ul Poftiti pe la noi, amandoi avand grija de un restaurant, respectiv de o terasa. Pentru a-l infrange pe Mea Marin, Liviu a.

Anunt de ultima ora de la Lidl si Kaufland! in curand, aceste articole vor disparea din aceste hipermaketuri

Retailerii Lidl si Kaufland au anuntat ca vor renunta la articolele din plastic in perioada urmatoare in urma angajamentului de a reduce cu 20% consumul de plastic pana in 2025. Lidl va elimina articolele.

Numai de bine. Cum combateti cel mai periculos acarian care distruge frunzele plantelor din gradina

Daca se intampla ca frunzele sa se ingalbeneasca si sa moara subit, desi plantele au avut parte de o ingrijire corespunzatoare de vina ar putea fi, cel mai mic dar si cel mai rau dintre daunatorii din.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )