Libnet.ro
UNICEF

12:45

Anuntul zilei de la Lidl. Toti clientii pot obtine asta in mod gratuit

Playtech Playtech,
Anuntul zilei de la Lidl. Toti clientii pot obtine asta in mod gratuit

Lidl Romania continua surprizele in magazinele din toata tara. Retailerul nu se opreste din a le oferi gratuit clientilor din Romania beneficii de care acestia se pot bucura zilnic, astfel. continuă pe Playtech

Anuntul zilei de la Lidl. Ce produse noi introduce de astazi in magazine

Lidl Romania incepe saptamana cu o noua surpriza grozava pentru clientii sai din toata tara. Este vorba despre ceva ce o sa gasesti in toate magazinele, chiar incepand de.

Kaufland da asa ceva gratis chiar astazi. Toti clientii din tara sunt vizati

Kaufland are o surpriza grozava pentru toti clientii sai din toata Romania. Oferta se aplica in toate magazinele din tara in momentul de fata, astfel ca oricine poate sa profite de.

Cand se redeschid cinematografele, restaurantele si barurile. Traian Berbeceanu a facut anuntul zilei

Traian Berbeceanu vine cu un anunt pe care romanii il asteapta deja de o buna perioada. Cand ar urma sa se redeschida cinematografele, restaurantele si barurile? Ce trebuie sa ia la cunostinta oamenii? Anunt important: cand se redeschid cinematografele, restaurantele si barurile? Incidenta cazurilor de COVID-19 a scazut pentru prima data sub 3 la mia .

Kaufland a dat startul pentru toti. Se intampla cu angajatii, dar ii vizeaza pe toti clientii

Kaufland a venit cu un anunt important in contextul campaniei de vaccinare si toti clientii trebuie sa fie interesati de asta. Kaufland a venit cu un anunt major in contextul campaniei de.

E gratis in magazinele Digi |RCS-RDS: toti romanii pot profita chiar acum. Care sunt conditiile?

Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt deosebit pentru sute de mii de romani. E gratis si se intampla chiar din ianuarie 2021. Grupul Digi |RCS-RDS a anuntat ca, din ianuarie 2021, clientii si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )