Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul zilei pentru cei care au card si cont bancar: se intampla in Romania si de acum e oficial

Playtech Playtech,
Anuntul zilei pentru cei care au card si cont bancar: se intampla in Romania si de acum e oficial

Pe masura ce romanii au adoptat internet banking si mobile banking, era timpul de-o schimbare mai mare. Acum, aceasta ar putea fi facuta, in sfarsit. De cativa ani, ING Bank ofera. continuă pe Playtech

DigiSport: Unii zic ca te imbraci de la second hand! Raspunsul Patriciei Tig pentru cei care ii critica stilul vestimentar

Patricia Tig 26 de ani), care a ajuns pana in turul trei la ultima editie de Roland Garros si acum ocupa cel mai bun loc din cariera in WTA 57), a vorbit despre faptul ca nicio firma de echipament sportiv nu o sponsorizeaza.

Anuntul zilei pentru toti romanii: eMAG face spectacol cu reduceri. E pomana inainte de Black Friday

Black Friday va fi abia la mijlocul lunii noiembrie, dar deja sunt oferte bune la eMAG. Am ales cateva produse ca sa ai ce sa alegi in aceasta perioada si sa nu regreti. Cand vine vorba de.

Cea mai ieftina benzina din Romania: anuntul zilei pentru toti soferii. E o adevarata pomana

In urma unei aplicari al unui adaos comercial de numai 0,1%, preturile la toate categoriile de carburant s-au redus considerabil la o benzinarie. Aceasta benzinarie se afla in Campina. Anul.

Trump are un cont bancar deschis in China. Presedintele il critica pe Joe Biden pentru politica moale fata de Beijing

Trump il critica pe Joe Biden, adversarul sau in cursa electorala pentru Casa Alba, pentru politica moale fata de China. Jurnalistii au descoperit ca presedintele SUA are un cont bancar deschis in aceasta tara.

Anuntul diminetii pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Ce face Statul in acest moment

Daca pana recent Guvernul Orban se plangea, cu fiecare ocazie, ca nu sunt bani, de data asta aflam ca sunt. Recent, conform informatiilor publicate de Profit. ro, Guvernul Orban a lansat o licitatie masiva. Valoarea totala a acesteia este de peste 4 miliarde de lei, cu tot cu TVA. Guvernul Orban a lansat o licitatie de .

Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata. Mii de euro pentru toti cei care vor o casa ca noua

Viktor Orban va acorda pana la 3 milioane de forinti familiilor pentru a le ajuta sa isi renoveze casele. Banii vor fi dati incepand cu anul viitor. Aceasta este cea mai recenta masura de stimulare a redresarii economice in urma pandemiei coronavirusului. Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata Conform REUTERS, Guvernul Ungariei va .

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare .

Ce fac asistentele in plina pandemie, de fapt. Cum isi bat joc de cei care mor VIDEO

Cateva asistente au vrut sa ii uimeasca pe internauti si au reusit, insa nu au facut-o intr-un mod placut. Totul s-a intamplat intr-un spital din Spania, unde acestea s-au filmat in timp ce se prefaceau ca danseaza cu o persoana decedata. Cum isi bat asistentele joc de pacientii care mor in plina pandemie Asistentele cu .

Anuntul zilei de la WhatsApp: toti romanii trebuie sa afle urgent. De acum e clar pentru toata lumea

WhatsApp ramane in urma - actualizarile promise de mult pentru a livra o aplicatie iPad si clientii reali pentru Mac-uri si PC-uri nu s-au materializat inca. in ultimele luni, a existat.

LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti. Anuntul oficial pentru toti romanii

LIDL Romania vine cu un anunt incredibil pentru toti clientii sai. Iata care este marea surpriza pentru toti clientii din Romania si Europa. LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti LIDL vine cu o surpriza cu adevarat senzationala pentru clientii sai din toata tara, una de care toata lumea s-ar putea bucura. Dupa cum bine stiti, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )