Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anunturi in limba romana pe autostrazile din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Anunturi in limba romana pe autostrazile din Marea Britanie

Semnele digitale de circulatie de pe autostrazile din Marea Britanie vor afisa mesaje in mai multe limbi, inclusiv limba romana, pentru a-i ajuta pe soferii de camioane de peste hotare sa se orienteze mai usor in cazul unor lucrari rutiere. continuă pe Adevărul

Guvernul de la Londra vrea sa elimine fumatul din Marea Britanie pana in 2030

Guvernul de la Londra vrea sa elimine fumatul din Marea Britanie pana in 2030, potrivit unor documen.

Guvernul de la Londra vrea sa elimine fumatul din Marea Britanie pana in 2030

Guvernul de la Londra planuieste implementarea unor masuri complexe pentru a elimina fumatul din Marea Britanie, pana in anul 2030, potrivit unor documente oficiale consultate de Daily Mail.

Situatie exploziva in Olt, unde profesorii de Limba Romana reclama notele mici la Bac. Eleva: Mi-ar parea rau sa fi muncit oarecum in zadar, sa obtin doar 9,60

Un val de contestatii la Limba si Literatura Romana se inregistreaza in judetul Olt, profesorii care predau aceasta disciplina fiind de parere ca rezultatele nu reflecta, nici pe departe, prestatia elevilor lor. Printre nemultumiti se numara o olimpica la Limba Romana inca din gimnaziu.

PREMIERA. Vaccin HPV pentru baieti, in Marea Britanie

Aproape 100. 000 de cazuri de cancer ar putea fi prevenite in Marea Britanie in urmatorii 40 de ani c.

Marea Britanie si Franta vor trimite trupe militare suplimentare in Siria, la solicitarea Statelor Unite

Intr-o victorie majora pentru echipa de securitate nationala a lui Donald Trump, Marea Britanie si Franta au acceptat sa trimita forte militare aditionale in Siria, pentru a umple vidul lasat de retragerea trupelor americane, au declarat surse familiare cu acest demers pentru revista Foreign Policy.

Ministrul iranian de Externe face apel la Marea Britanie sa elibereze imediat petrolierul capturat in Gibraltar

Capturarea petrolierului iranian de catre Marea Britanie a creat un precedent periculos si trebuie sa se incheie acum, a afirmat ministrul iranian de Externe, Javad Zarif, pe Twitter, relateaza Reuters.

AMBASADORUL CHINEI LA LONDRA: Beijingul nu este interesat de un razboi diplomatic cu Marea Britanie

China nu este interesata de un razboi diplomatic cu Marea Britanie, insa respinge mentalitatea de Razboi Rece afisata de unii politicieni britanici cu privire la Hong Kong, a informat ambasadorul Chinei la Londra, Liu Xiaoming, conform Reuters.

Fuga printesei Haya in Marea Britanie ar putea provoca o criza diplomatica

Faptul ca printesa Haya Bint al-Hussein a zburat in Marea Britanie ar putea provoca o criza diplomatica in contextul in care sotul acesteia, seicul Mohammed Al Maktoum, emirul Dubaiului si un aliat cheie al Regatului Unit in zona Golfului, intampina numeroase critici cu privire la felul in care familia sa trateaza femeile, scrie The Guardian.

Dacia cucereste Marea Britanie. De ce au ajuns englezii sa o prefere in locul altor masini

Dacia e unul dintre brandurile de succes ale Romaniei si demonstreaza acest lucru an de an. Masina romaneasca a reusit sa se impuna pe piata europeana, iar strainii o prefera in special pentru raportul calitate-pret. Printre cele mai de succes modele produse in uzina de la Mioveni se numara Dacia Duster. E considerata una dintre .

Bataie in toata regula intre participantii la un festival de muzica (VIDEO)

Un grup de adolescenti din Marea Britanie s-a luat la bataie in timpul Festivalului Wireless 2019. Mai multe fete au intervenit pentru a opri bataia, insa in cele din urma, unele dintre ele au sfarsit p.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )