Libnet.ro
UNICEF

13:30

Anunturi de ultima ora ale ministrului Finantelor: Impozitul pe venit scade la 10%. Contributiile sociale trec la angajati(VIDEO)

B1 B1,
Anunturi de ultima ora ale ministrului Finantelor: Impozitul pe venit scade la 10%. Contributiile sociale trec la angajati(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat joi, in cadrul sedintei de guvern, mai multe masuri fiscale. Una dintre acestea este plafonarea la 10% a impozitului pentru toate veniturile. Anunturi. continuă pe B1

Tudose neaga posibila demitere a lui Misa: Nu intentionam schimbarea ministrului Finantelor

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, faptul ca deficitul bugetar pe anul acesta este de sub 3% si a subliniat ca in acest moment nu se poate vorbi de demiterea ministrului Finantelor, Ionut Misa.

Tudose, nemultumit de prestatia ministrului Finantelor, Ionut Misa. Dragnea transmite ca ministrul nu va fi schimbat

Premierul Mihai Tudose este nemultumit de prestatia ministrului Finantelor, Ionut Misa, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Cu toate acestea, presedintele partidului, Liviu Dragnea, a transmis prin intermediul Antena 3 ca acesta nu va fi schimbat din functie.

REVOCAREA ministrului Finantelor, Ionut Misa, ceruta din PSD

Demisia ministrului Finantelor Ionut Misa este cerut din interiorul PSD. Senatorul Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Superioara, considera ca ministrul de Finante ar trebui.

Ultima ora! ACCIDENT AVIATIC. S-A PRABUSIT in mare. Primele informatii

Ultima ora! ACCIDENT AVIATIC. S-A PRABUSIT in mare. Primele informatii. in urma cu doar cateva minute anuntul a fost facut. Nu se cunosc pana in acest moment cauzele tragediei,.

Anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Marcel Ciolacu: Nu va exista nicio taxa de solidaritate- VIDEO

Anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Vicepremierul Marcel Ciolacu sustine ca NU va exista nicio taxa de solidaritate prin urmare angajatorul si nici angajatul nu vor plati bani in plus la st.

PNL cere demiterea ministrului Finantelor

PNL ii solicita premierului Mihai Tudose sa-l demita pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat luni presedintele liberalilor, Ludovic Orban. Solicitam premierului Tudose demiterea.

Vin ploile! Meteorologii, ANUNT DE ULTIMA ORA! ZONELE cele mai AFECTATE (VIDEO)

Vremea rea pune din nou stapanire pe mai multe zone ale Romaniei care de luni va fi amenintata de vanturi si ploi puternice, relateaza Mediafax. ANM a emis un cod galben de ploi valabil de luni.

Drum inchis din cauza viscolului. CNAIR, anunt de ultima ora pentru soferi

Circulatia rutiera pe DN 67C Transalpina va fi inchisa pentru toate categoriile de autovehicule, intre Ranca si Obarsia Lotrului, incepand de luni, ora 18,00, ca urmare a codului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )