Libnet.ro
UNICEF

09:15

AOAR manifesta ingrijorari privind bugetul de stat pentru anul 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AOAR manifesta ingrijorari privind bugetul de stat pentru anul 2019

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania este profund preocupata de propunerile referitoare la bugetul de stat si la bugetul asigurarilor sociale pentru anul 2019, acestea nefiind supuse dezbaterii publice in luna octombrie 2018, conform unui comunicat remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Ajutor de stat pentru cinci companii: Automobile Dacia primeste 115,8 milioane de lei

Ministerul Finantelor a semnat luni inca cinci acorduri de finantare in baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor majore, stabilita prin HG 807/2014. Printre beneficiari este Automobile Dacia, care primeste 115,8 milioane de lei. in total, in acest an, au fost semnate 14 acorduri de finantare, bugetul total alocat schemei de ajutor de stat fiind de 1,6 miliarde lei.

Oamenii de afaceri: bugetul pe 2019 trebuie bazat pe inghetarea salariilor bugetarilor

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) a anuntat, luni, ca bugetul de stat pentru anul 2019 ar trebui sa se bazeze pe o inghetare a salariilor in sectorul bugetar, in conditiile in care majorarea agresiva a salariilor in administratia centrala si locala este una dintre cauzele majore ale cresterii atractivitatii locurilor de munca din acest sector, in defavoarea celui privat.

Dancila si Teodorovici, convocati de Dragnea la discutii privind bugetul pe 2019

Liderul PSD Liviu Dragnea a convocat duminica o sedinta la sediul PSD din Kiseleff, la care ar urma sa participe premierul Viorica Dancila, ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul premierului Darius Valcov. Discutiile ar urma sa vizeze bugetul pe 2019, potrivit Mediafax si Digi24.

ntlnire n Kiseleff: Dragnea a convocat-o pe Dancila la discutii privind bugetul pe 2019

Liderul PSD Liviu Dragnea a convocat pentru duminica, la sediul PSD din Kiseleff, o sedinta la care ar urma sa participe premierul Viroica Dancila, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si consilierul premierul Darius Valcov.

Dacia a primit un ajutor de stat pentru cresterea productiei: la Mioveni se vor putea produce 406.000 de masini pe an

Dacia a primit un ajutor de stat de 116 milioane de lei pentru a creste capacitatea de productie la 406. 000 de unitati pe an. In prezent, uzina de la Mioveni poate produce circa 350. 000 de unitati anual.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )