Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apa Nova a platit dividende Municipalitatii de peste 5 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apa Nova a platit dividende Municipalitatii de peste 5 milioane euro

Apa Nova Bucuresti ANB), concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare a Capitalei, a platit dividende catre Municipalitate de 24. 465 lei aproximativ 5,15 milioane de euro), conform Contractului de Concesiune semnat in 2000 cu Primaria Municipiului Bucuresti PMB). continuă pe Ziarul Bursa

Apa Nova Bucuresti a platit dividende de 5,2 milioane euro catre Primaria Municipiului Bucuresti

Apa Nova Bucuresti ANB), concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare a Municipiului Bucuresti, a anuntat, vineri, ca a efectuat plata dividendelor catre Municipalitate, iar valoarea acestora se ridica la 24,46 milioane lei 5,2 milioane euro).

Apa Nova Bucuresti a efectuat plata dividendelor catre Primaria Municipiului Bucuresti

Apa Nova Bucuresti ANB)concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare a Municipiului Bucuresti, conform Contractului de Concesiune semnat in 2000 cu Primaria Municipiului Bucuresti.

Apa Nova a efectuat plata dividentelor catre Primaria Municipiului Bucuresti

Apa Nova Bucuresti ANB) concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare a Municipiului Bucuresti a efectuat plata dividendelor catre Municipalitate, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

CNAIR: Licitatie de 45,3 milioane euro pentru achizitia de servicii de intretinere periodica

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 213,9 milioane lei 45,25 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de servicii de intretinere periodica pentru reteaua de drumuri nationale din cadrul D. Iasi, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

Accor cumpara divizia de servicii hoteliere a Orbis pentru 286 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a semnat cu Accor un acord privind vanzarea activitatii de servicii si a stabilit principiile unui acord de management pe termen lung intre parti, pentru toate hotelurile detinute si inchiriate ale Orbis, pentru aproximativ 286 milioane de euro 1,2 miliarde de zloti polonezi), potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )